Haftann yalancs...KK da ...Yalan rzgarlar...Hadi buyrun...

ow my god dün o özel ve güzel günü hiçde tek başıma geçirmedim hiçde aşkım askerde değildi:KK43:(

Parise gidiyorum yarın :)))))))

ya bulusalım ne dersın..ben geldım burdayım...:eek:

gelincee haber ver canım.otelee boşuna para verme.ben misafir ediyim seni.şutarafagitti

yok cemre benım şatomda kalıcak ıstersen sende gel ...kudurruz bıraz....hihoyyythihoyyyt

ayy ne sıvcak bıgun

ay evet bıkını gıyın cıkar bır hal oldum zekı trıkonun katologlarında bu yıl model benımde...:eek::eek:

olurrrrrr duyguçıkmazım bu arada shannelden alcaklarınızz varsaaaa alınn bedava sizee.ne de olsaa benim ürünlerimm :)feda olsun sizee hepisüü.bi banuu alkanaa vermicemm ayy o shannel ürünlerimii üstündee rezil edio çünküü

model senmısın
senı benım yanıma yardımcı aldılar olese
aa ıyı olmus senı severım benle ılgılenırsın

yardımcı ay yazık tabı kendı eskıdı yaslandı benım gıbı taze modelı yedıremıyor....
alıstıra alıstıra dıyelım.....ebruyu kapıya koyduklarını....:mymeka:

olurrrrrr duyguçıkmazım bu arada shannelden alcaklarınızz varsaaaa alınn bedava sizee.ne de olsaa benim ürünlerimm :)feda olsun sizee hepisüü.bi banuu alkanaa vermicemm ayy o shannel ürünlerimii üstündee rezil edio çünküü

ay yok ben almayım chanelle...benım amcam olur zatı hepsı bedava....:roflol::roflol:

bütün günn orası senin burası benim gezdim..deli gibi alışveriş yaptımhihoyyyt
havada ne kadar güzeldi şansımaaa bi sürü cici aldım..naniknanik

kızlar nasılsınız bakim bol yalanlı günler size.
hizmetçim evi temizlerken bende k.k ya bakayım dedim.saolsunlar işte hizmetçi evimi temizlerken aşcımızda kahvaltı hazırlıyor.uşakta alışveriş filan yapıyor.birazdan şöförüm beni almaya gelir alışverişe çıkacam bi isteğiniz varmı kızlar?

günaydın yalancılar

gunaydın egem ....ıyı haftalar....a.s.

kızlar nasılsınız bakim bol yalanlı günler size.
hizmetçim evi temizlerken bende k.k ya bakayım dedim.saolsunlar işte hizmetçi evimi temizlerken aşcımızda kahvaltı hazırlıyor.uşakta alışveriş filan yapıyor.birazdan şöförüm beni almaya gelir alışverişe çıkacam bi isteğiniz varmı kızlar?

var benım ıstedıgım.....1.85 boy...kumral yada esmer.....tom cruse gıbı yakısıklı ....brat bıtt gıbı sexy....antoyn mandares gıbı....azman....:nazar:.
rhırct gere gıbı romantık....bruce wılls gıbı gulen...şakkıdı..zengın ....her bışısı olsun emme....
bunu al gel paket yap ama...:roflol::roflol:

Hepimize güzel bir hafta diliyorum

Bol yalanlı günlere :):)

Sevgililer günü hediyem beğendiniz mi?

mucevher648.gif

X