Haftanın 2-3 günü baş ağrısı ile mücadele.

Hayat kalitesini çok ciddi düşürüyor. Saydıklarınızda izole olmakta çok zor :) Bir çok şeyden fedakarlık etmek gerek hayat rutininde. Teşekkür ederim. Derdi olan herkes şifa bulur inşallah

Evet bende tesadüf denk geldim o işleme. Bir doktora gideyim sonuç ne olacak vs. baş ağrılarımı günlük şeklinde yazmak istiyorum. Ne zaman hangi gün oldu o gün neler yaşadım vs. tetikleyiciler önemli..

Çıt sesine tahammülüm olmuyor, ses, ışık beni daha da geriyor ve muhtemelen baş ağrımı daha kötü hale getiriyor. Hepimizin yardımcısı olsun Allah.

Geçmiş olsun migren yıllardır çekiyorum bitmek bilmiyor asla ilaçlar etki etmiyor akapunkur tedavisine başladım 15günde 1-2 defa ağrımaya başladı. Malesef içmediğim ilaç yemediğim serum kalmadı bu migren için hiç biri fayda etmiyor

Kesinlikle işe yaramıyor gerçek bir migren ağrısı ise sadece mentol kokusu geliyor burnunuza hiç rahatlatmıyor migren taşı yerine buz koyarsanız biraz daha iyi geliyor
Sözde iyi gelen bir ilaç var içtim asla etki etmiyor bende de ne yazık ki.. Kafamı kesmek istiyorum böyle zamanlarda :)

Sözde iyi gelen bir ilaç var içtim asla etki etmiyor bende de ne yazık ki.. Kafamı kesmek istiyorum böyle zamanlarda :)
Çok lanet bir şey ya hayattan soğuttu benide 3gün aralıksız ağrıdığını bilirim ağlardım sinirden. Hele yok migrenin tutmadan hissetttiğinde iç diye verilen ilaçlar hiç bir işe yaramıyor malesef akapunkuru araştırın derim bi birazda olsa nefes aldırdı bana

Migrense ışık, az ya da çok yemek ,uykusuzluk tetikliyor bunlara dikkat etmeye çalışın

Haha çok ilginç bir yöntemmiş :) olabilir denemek lazım benim saçlarımı yolasım geliyor

Geçmiş olsun nur topu gibi bir migreniniz var. 27 yıldır migren hastasıyım. Benimki aşırı derecede ilerledi. Sizin haftada iki üç gün, benim hergün. Cidden başımın ağrımadığı gün yok. Üstüne bir de boyun düzleşmesi var. Bu iki hastalık zaten ikiz kardeş gibi. Genelde migreni olanlarda boyun sorunları da oluyor. Yaşam kalitesi sıfır. Boleyn kızı sebeplerini saymış mesela. Onun 2-3 katı sebeple de benimki ağrır. Yani başıma soru sorsam neden ağrıyorsun diye, o da cevaplayabilecek olsa, " hala hayattasın o yüzden, öldüğün gün ağrımayı bırakacağım." derdi herhalde. Ne diyim Allah başka hastalık vermesin. Bununla yaşamaya çalışıyoruz işte.

Korkutmak istemem de nevralji olabilir mi? Benim babamda da vardı sonra nevralji olduğu ortaya çıktı

Migren değildir. Başım ağrıyor migren miyim demiyor insan daha çok ben ölüyorum galiba, ölmüyorsam bile kesin beynimde birşey oldu hemen hastaneye diyorsun ilk seferde. Migren öyle bir ağrı.

Sinüzit olabilirsiniz , sürekli baş ağrısı yapar. Stres olabilir dediğiniz gibi. Ağrı kesici bağımlılığı bile olabilir, beynimiz seviyor ağrı kesicileri. Çok sıradan bir gıda rahatsız ediyor olabilir. Hipoglisemi yani şeker düşüklüğü olabilir. Çok fazla sebebi var ,Google'a bakmayın ama google ertesi güne öldürüyor insanı ya kanser ya tümör çünkü ona göre

Aynen herkesin sebebi farklı bunu bulup ona göre yaşamak lazım.
Benim de regl döneminde tutuyor.
Her ay sıkıntı.
İki üç gün sürüyor.
Işığa aşırı duyarlı oluyorum ve herşey kokuyor..
Öyle ki sudaki klor kokusunu dahi alıyorum..
Biri sifonu çekse bütün ev klor kokuyor.
Ya da yoğun kokulu yiyecekleri kesinlikle yiyemiyorum.
Bana da oruç iyi geliyor mesela.
Bu yıl o dönemde tutmadı.
Oruca ara vermiyorum rglde sadece suyumu içiyorum.
Aksine uyku daha düzensiz Ramazan'da ama çok şükür etkilemiyor.
Benim tatlı ve işlenmiş gıdaları çok tuketirsem daha çok tetikliyor diye düşünüyorum.
Sizin ki çocukluktan başlamış belli ki aşırı hassas bir yapınız var.
Bu kişilikte olanları daha çok etkiliyor.
Tabi sonradan ağrı baslayanlarda en büyük etken kafaya fazlaca takmak ve ince dusunmek.
Biraz geniş olmak lazım.

Covid geçirdiniz mi? Ben etrafımdakiler covidden sonra sürekli bir baş ağrısı yaşıyoruz hala

Evet hassasım biraz.

Midem de hassas. Biraz üzülürsem kusmalara başlıyorum sürekli.

Sizinki migren gibi duruyor burdan bakinca

Reglde benimki de ağrır ama benim ağrılarım genelde siddetli değildir.

Beni baş agrisindan yıldiram şey sürekliliği.

Bence migren teşhisi icin doktira gidin. Digerlerine nispetle migren daha kolay teşhis ediliyor.

Bana zamanında a....n isminde bi migren ilacı vermişti doktor. Her ağrıyı kesmese de bazilarinda ciddi rahatlatmissti.

Allah şifa versin insallah❤

Benim lisede çalışan bir arkadaşım vardı . Sürekli başı ağrırdı ,bir de meslek lisesinde çalışıyordu yani çok zordu . yazık kadın gözlerini açamazdı ağrıdan . Bir sürü ilaç içerdi . En son şakaklarına ve ensesine sülük tedavisi yaptırdı . Yıllardır başı çok hafif ağrır. Ben de ondan görüp belimin ağrısı için yaptırmıştım , adet ağrılarıma bile iyi geldi . Gerçekten çok hafifledi . İşinin ehli birilerini bulursan yaptır .

Sanırım o teşhisi almak istemiyorum.
O ilacı annem kullanırdı onda da vardı.
Çok yan etkisi de varmış.
Yıllarca kullandı sonra bir doktor kızmış bu kadar kullandırılır mi kes bunu diye.
Bilmiyorum tabi.
Ağrımaya başladığını farkettigimde ağrı kesici alırsam ayakta gecirebiliyorum ama gece uykuda tutmuş da öyle uyanmissam iki gün net ağrıyor.
Karanlık bir odada yatıyorum.
Aslında bir psikolog ağrı gelmeden önce bu yatma işini yapın o zaman tutmaz diyor.
Vücut dinlenmek reset atmak istediği için bu şekilde tepki gosteriyormus ki ben de hassasim dert ederim herşeyi.
Ne bileyim annemin menapozda ağrısı da bitti.
Şimdilik öyle ama ayda birkaç kereyi bulursa durmam elbet mecbur giderim.
Allah yardımcınız olsun sizin de hepimizin de.
Çekmeyen bilmez.
Nazlı bu der.
Aman benim de ağrıyor ayakta geçiriyorum der.
Bilmeyene konuşmak kolay.

Doğal bir tuz ile suyu karıştırın ağrıyan noktalarınıza masaj yapın. Stres kaynaklı gerilmeleri hafifletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…