• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalik hesabi

evlendikten sonra esim calismami istemiyodu bende cok yorulmustum zaten isime geldi. esim maasini alinca bana getirip verir kirayi alir sadece sonra lazim oldumu o benden ister en mantiklisi bu bence erkekler hesabini bilmiyo nereye verdigini nereye harcadigini kestiremiyo ayrica ben simdiye kadar babamdan bile harclik istemedim kendi parami kazanmaya alistigimdan obur turlu olsa zorlanirdim para isteyemezdim boyle o benden istemek zorunda kaliyo :)

evlendikten sonra esim calismami istemiyodu bende cok yorulmustum zaten isime geldi. esim maasini alinca bana getirip verir kirayi alir sadece sonra lazim oldumu o benden ister en mantiklisi bu bence erkekler hesabini bilmiyo nereye verdigini nereye harcadigini kestiremiyo
Ahahah benim muhasebeci. O yüzdn ben bu işe hiç girmiyorum

Merhaba arkadaslar biseyi merak ediyorum calismayan ve evli olan bayanlar geciminizi nasil sagliyorsunuz yani esiniz size ne kadar para birakir mesela aylik esimle bu konuda baha zit dusmeye basladikta sizler nasil yapiyosunuz fikir almak istedim
Ev kirası ve tüm faturalar otomatik ödemede. Hesapta kalan parayı eşim çeker bana getirir onunda sigarası falan yok araç yakıtını k.kartıyla alır hep yemek şirketten. Cebinden pek para çıkmaz. Geri kalan harcamalar bana ait. Ben para istemem bunlar için. Ev alışverişini birlikte yaparız her zaman. Kişisel ihtiyaçlarımızı da birlikte alırız. Onun dışında ikimizin de kredi kartı var tek hesaba bağlı ve bu hesaptan maaş hesabına ulasabılıyorum yani her şey tamamen ortak. Ben çalıştığım zaman da kartım esımdeydı parayı çeker yine bana verirdi.

Bende ev hanımıyım eşim bakar para işlerine kredi kartını bi faturalar için kullanıyor oNun dışımda çok nadir kart kullanır o da tek çekim yapar alışverişi onun dışında tüm harcamalarımız nakittir evin alışverişini toptancıdan yaparız bi 3 4 ay ihtiyaç olmaz bitmeden yine yapılır bu böyle devam eder ikimizinde sigarası alkolü yoktur bana da harçlık belirli bi miktar vermez 50 tl verir iki gün sonra 100 verir eğer fazla harcama yapacaksam daha fazla bırakır ağustosta 3 sene olucak evlendigimiz en başından beridir böyledir onun dışında her alisverisimizi herseyimizi beraber yaparız alırız

Her market pazar alisverisimizi beraber yapıyoruz ben zaten öyle çok kılık kıyafet almam makyaj masrafimda yok sigara falanda kullanmıyorum hatta benim eşime hiç masrafim yok galiba :KK70:Belesim galiba ben karın tokluguna karilik yapıyorum esime:rolleyes: Günlük 50 100 bırakır bittiğinde isterim param bitti diye bi ara bana veriyordu maaşı 5 günde para bitince birdaha vermedi :KK53: Bende olsam vermem

Her market pazar alisverisimizi beraber yapıyoruz ben zaten öyle çok kılık kıyafet almam makyaj masrafimda yok sigara falanda kullanmıyorum hatta benim eşime hiç masrafim yok galiba :KK70:Belesim galiba ben karın tokluguna karilik yapıyorum esime:rolleyes: Günlük 50 100 bırakır bittiğinde isterim param bitti diye bi ara bana veriyordu maaşı 5 günde para bitince birdaha vermedi :KK53: Bende olsam vermem
Ahahah biz de evlendikten sonra ilk ayda eşim bana maaşı verdi. Ay sonunda elektrik kesidi...ne olduğunu anlamadık...eşim aradı...konuştu...ben faturaya ödemedim...eşim güldü hiç bir şey demedi...ama sonra dediki en iyisi ben bu iş yapıcam....

:hamarat:Ben cebimde para oldumu illa harcarim o yüzden hiç birikim filan yapamıyorum eşim benden daha iyi en iyisi onda dursun ben harçlık razıyım

Çalışmıyorken eşim maaşını alır bana verirdi. Market ihtiyacını oradan karşılardık. Fatura ve kendi kişisel ihtiyaçları için parayı isterdi benden.

Şimdilerde evin tüm giderleri kendinde. Benim kazancım kendime, kızlarıma gidiyor. Kalanı da birikim.

Merhaba arkadaslar biseyi merak ediyorum calismayan ve evli olan bayanlar geciminizi nasil sagliyorsunuz yani esiniz size ne kadar para birakir mesela aylik esimle bu konuda baha zit dusmeye basladikta sizler nasil yapiyosunuz fikir almak istedim
valla açıkca söylemek gerekirse bizde öyle bana para verdi verecek gibi bir durum olmuyor.ek kredi kartı vermişti evlendiğimiz ilk zaman.sonrasında biz benim adıma bi hesap açtırdık bankadan ve eşim maaşı alınca hep o hesaba yatırdı direkt ve ikimizde nakit para ihtiyaçlarımızı o hesaptan kullanıyoruz.onun dışında zaten kredi kartı kullanılıyor hep.kart ödemelerini de o hesaptan yapıyoruz.kısacası kimse kimseye para vermiyor istemiyor.ikimizde tek hesap kullanıyoruz.kii sonrasında ben de evden çalışmaya başladım ve benim kazandıklarımı da o hesaba koyuyoruz.ikimizde aynı hesaptan kullanıyoruz,harcıyoruz yani.ben herkese de bunu tavsiye ederim açıkcası.diğer türlü durum çok zor.sonuçta ihtiyaçlar,harcamalar her ay değişir yani bunu sınırlamak,miktar belirlemek çok yanlış bence.

Back
X