- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başganıma bak sen, ben yürüyemem diye yarış yapıyorKızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
haydi bu hafta en çok kim yürüyecek
Minnosprenses
@MssPARE
@Jou
Kahve __Kokusu
M -Murphy
Nevreste
@ASSOSyal
@ummhnisa
Arrietty_
@-cantanem-
@N u r
@Catlak-kurabiye
Yürümek isteyen arkadaşlar varsa etiketleyin![]()
Ben varımKızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
Minnosprenses
@MssPARE
@Jou
Kahve __Kokusu
M -Murphy
Nevreste
@ASSOSyal
@ummhnisa
Arrietty_
@-cantanem-
@N u r
@Catlak-kurabiye
Yok canım benim sezeryan dikişimin olduğu bölgede yeni rahim dokusu oluşmuş.Regl döneminde orası kan dolup şişiyor ve ben sürünüyorum.Onu alacaklar![]()
Kızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
Minnosprenses
@MssPARE
@Jou
Kahve __Kokusu
M -Murphy
Nevreste
@ASSOSyal
@ummhnisa
Arrietty_
@-cantanem-
@N u r
@Catlak-kurabiye
Sağ ol canımİnş sorunsuz bir an önce atlatırsın, Geçmiş olsun canım![]()
Hamd olsun canım, 6.günüm bekliyorum. Umutlu musun dersen değilim
neden değilsin canımHamd olsun canım, 6.günüm bekliyorum. Umutlu musun dersen değilim![]()
Kuzum negatiflere alışkın olunca ondan sanırım. Hem de tek embriyo ve orta kaliteydi. Tek üzüldüğüm hiç embriyo yok sıfırdan başlayacağım tekrar. Umarım yanılırımneden değilsin canım
rabbim hiç beklemediğin anda verir umudun olsun hiç bilemeyi seni şaşırtır inşallah rabbimKuzum negatiflere alışkın olunca ondan sanırım. Hem de tek embriyo ve orta kaliteydi. Tek üzüldüğüm hiç embriyo yok sıfırdan başlayacağım tekrar. Umarım yanılırım
Neden öyle düşünüyorsunHamd olsun canım, 6.günüm bekliyorum. Umutlu musun dersen değilim![]()
Hakkınızda hayırlısıKuzum negatiflere alışkın olunca ondan sanırım. Hem de tek embriyo ve orta kaliteydi. Tek üzüldüğüm hiç embriyo yok sıfırdan başlayacağım tekrar. Umarım yanılırım
Çok geçmiş olsun canımYok canım benim sezeryan dikişimin olduğu bölgede yeni rahim dokusu oluşmuş.Regl döneminde orası kan dolup şişiyor ve ben sürünüyorum.Onu alacaklar![]()
Hamd olsun canım, 6.günüm bekliyorum. Umutlu musun dersen değilim![]()
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canımbiran evvel toparlarsın insallah
![]()
Vay vay vaybaya yürünmüş o zaman
alirim yarisini
![]()