- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
Evin içinde 3 5 bin anca atıyorum. Dışarı da çıkamıyorum. Haliyle ev içi bir zaman sonra sıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evin içinde 3 5 bin anca atıyorum. Dışarı da çıkamıyorum. Haliyle ev içi bir zaman sonra sıkıyor
Tamam canim kolay gelsin teklif var ısrar yokAaayyyy çook isterdim yaaa
Birkaç güne misafirim gelicek ev temizliği yapıyorum bidahakine inşaallahh gene haberim olsun
Yeni değil canım 3 aydır şiddetlendi.Aslında yıllardır vardıAy ben bacak sanıyorum , Allah Allah buda nasıl çıktı şimdi..
Neyseki farkedilmis inşallah şifa olur
Benm aklımda niye bacak kaldıysa tövbe
Allah Allah bu ameliyatlar operasyonlar çok önemli ya sonradan bı suru şey çıkıyor uğraş dur.Yeni değil canım 3 aydır şiddetlendi.Aslında yıllardır vardı
Cidden 40 küsür derece hava sıcaklığı. Ortam yapış yapış. Klima full acık. Odadan çıkasım yok
İnşaallah hayırlısı ile atlatacaksın nevoşNasip artık bakalım.Patolojiye gidecek zaten.
İnşaallah canım sağ olBugün sürünüyorumİnşaallah hayırlısı ile atlatacaksın nevoş
Ağrı kesici de fayda etmiyor değil miİnşaallah canım sağ olBugün sürünüyorum
EtmiyorAğrı kesici de fayda etmiyor değil mi
Biran önce kurtulursun umarım, fazla erteleyip acı çekme
İnşallah atlatirsin sorunsuzca bunuda..İnşaallah canım sağ olBugün sürünüyorum
Aynen ama o saatte de mis gibi uyku var uyur gezeriz anca öyle yürünür ,Sabahın 7 sinde çıkıcan yürüyüşe en iyiiisii serin serinn miss gibii❤❤
Bir ay daha çekeceksin yani. Ameliyat gününü hemen veriyorlar mı peki? Sordun mu doktoraEtmiyor
Eşim mecburen bahçeye gitti.Ondan bayram sonu artık
Klimaya kendine tak yürüyün beraber pervaneyi tak kollarinaCidden 40 küsür derece hava sıcaklığı. Ortam yapış yapış. Klima full acık. Odadan çıkasım yok
Doktora bu sıra randevu yok ama hastanede gidip bulurum diyorum.Bir ay daha çekeceksin yani. Ameliyat gününü hemen veriyorlar mı peki? Sordun mu doktora
Ayy Allah'ım yardım etsin ya şafi oku bolbol inşallahSağ tarafım yok canım yürüyemiyorum bile
Karnımda koca bir kesik var gibi
Haha oda doğru en güzell uyku saati bide miss gibi uyuruzz enfazla 9 10 gibi olabilir akşam yürüyemem bide burası tenha biyer köpekler yer beni akşam bana kalsa akşamı daha çok seviyorumAynen ama o saatte de mis gibi uyku var uyur gezeriz anca öyle yürünür ,