- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başganıma bak sen, ben yürüyemem diye yarış yapıyorKızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
haydi bu hafta en çok kim yürüyecek
Minnosprenses
@MssPARE
@Jou
Kahve __Kokusu
M -Murphy
Nevreste
@ASSOSyal
@ummhnisa
A Arrietty_
@-cantanem-
@N u r
@Catlak-kurabiye
Yürümek isteyen arkadaşlar varsa etiketleyin
Ben varımKızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
Minnosprenses
@MssPARE
@Jou
Kahve __Kokusu
M -Murphy
Nevreste
@ASSOSyal
@ummhnisa
A Arrietty_
@-cantanem-
@N u r
@Catlak-kurabiye
Yok canım benim sezeryan dikişimin olduğu bölgede yeni rahim dokusu oluşmuş.Regl döneminde orası kan dolup şişiyor ve ben sürünüyorum.Onu alacaklar
Kızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
Minnosprenses
@MssPARE
@Jou
Kahve __Kokusu
M -Murphy
Nevreste
@ASSOSyal
@ummhnisa
A Arrietty_
@-cantanem-
@N u r
@Catlak-kurabiye
Sağ ol canımİnş sorunsuz bir an önce atlatırsın, Geçmiş olsun canım
Hamd olsun canım, 6.günüm bekliyorum. Umutlu musun dersen değilimC Capanin Gururu Teyom canım nasılsın
neden değilsin canımHamd olsun canım, 6.günüm bekliyorum. Umutlu musun dersen değilim
Kuzum negatiflere alışkın olunca ondan sanırım. Hem de tek embriyo ve orta kaliteydi. Tek üzüldüğüm hiç embriyo yok sıfırdan başlayacağım tekrar. Umarım yanılırımneden değilsin canım
rabbim hiç beklemediğin anda verir umudun olsun hiç bilemeyi seni şaşırtır inşallah rabbimKuzum negatiflere alışkın olunca ondan sanırım. Hem de tek embriyo ve orta kaliteydi. Tek üzüldüğüm hiç embriyo yok sıfırdan başlayacağım tekrar. Umarım yanılırım
Neden öyle düşünüyorsunumut her zaman vardır,olmalıHamd olsun canım, 6.günüm bekliyorum. Umutlu musun dersen değilim
Hakkınızda hayırlısıRabbim ol desin yeter hiç böyle düşünmeKuzum negatiflere alışkın olunca ondan sanırım. Hem de tek embriyo ve orta kaliteydi. Tek üzüldüğüm hiç embriyo yok sıfırdan başlayacağım tekrar. Umarım yanılırım
Vay vay vay baya yürünmüş o zaman alirim yarisiniRegen_ adımlarımı paylaşabilirim seninle :)
Çok geçmiş olsun canım biran evvel toparlarsın insallahYok canım benim sezeryan dikişimin olduğu bölgede yeni rahim dokusu oluşmuş.Regl döneminde orası kan dolup şişiyor ve ben sürünüyorum.Onu alacaklar
Hamd olsun canım, 6.günüm bekliyorum. Umutlu musun dersen değilim
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canım biran evvel toparlarsın insallah
Vay vay vay baya yürünmüş o zaman alirim yarisini