- 22 Ağustos 2015
- 29.636
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.408
- 598
Valla normal.gormedim seni bı muayeneye mi gitsenSahurda sadece yulaflı omlet yedim, ben bile şaşırdım kendime kuzumgüzelmiş ama zormuş ,delirdim mi ben yaa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla normal.gormedim seni bı muayeneye mi gitsenSahurda sadece yulaflı omlet yedim, ben bile şaşırdım kendime kuzumgüzelmiş ama zormuş ,delirdim mi ben yaa
![]()
Delirmek guzeldirSahurda sadece yulaflı omlet yedim, ben bile şaşırdım kendime kuzumgüzelmiş ama zormuş ,delirdim mi ben yaa
![]()
Valla ben şu durumda ellerimi kaldirip teslim oluyorum kendimi zeviyorumDelirmek guzeldir
Yarin hedefin kac? Gecmeliyim seni
Boga inadi. Gececegim iste![]()
Psikiyatristim normal degilsin dediValla normal.gormedim seni bı muayeneye mi gitsen![]()
Ben aslan memnun oldumDelirmek guzeldir
Yarin hedefin kac? Gecmeliyim seni
Boga inadi. Gececegim iste![]()
Amann bu hayatı deliler yaşıyor boşverPsikiyatristim normal degilsin dedi![]()
Ben sizi delirtirim merak etmeyinAmann bu hayatı deliler yaşıyor boşverbana kalırsa sen normal biz anormaliz
![]()
Iyi geceler kuzucuguuumİyi geceler kızlar sahur için uyuma vakti![]()
Seni yaramaz seniiii
Gaptanım bunlar ne yapıyor böyle. Gaptan olarak müdahalen şartValla ben şu durumda ellerimi kaldirip teslim oluyorum kendimi zeviyorum![]()
![]()
Bunu dedin ya30 daha zor. Aglayacaktim o gün
Ayaklarimin alti cok agrimisti
Şuan bacaklarım ağrıyor biliyor musun teocan
Bi düşündüm de maraton olur bu
yok yok bekliyorum senden bugünBi düşündüm de maraton olur bu![]()
Ben şuan 5 bin yaptım tostum bakalım 10 bine tamamlayacagm kismetseBacaaaaammm tutmuyordu![]()