- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herhalde ramazan diye az yürüdü dedimama aynı yürümüşsün payımı almaya geldim bendeayy Regen_ ime haber vermeyi unutmuşum
yok aynı yürüdüm tabiki hadi bölüşelim 1 bana, 1 sana, 2 bana, 1 sana....herhalde ramazan diye az yürüdü dedimama aynı yürümüşsün payımı almaya geldim bende
he he o da nazar boncuğu olsunBugun de 20bin olmayi versin dimi ASSOSyal
Maşallası teocan
Aramızda beş binin lafı olmaz bebeemBugun de 20bin olmayi versin dimi ASSOSyal
Benim icin atar misin o 5biniAramızda beş binin lafı olmaz bebeem
Seni mi kircaam bebeeemBenim icin atar misin o 5bini
Masallah
Belim ayrıldı doğursam daha az ağrırdı herhalde canımMasallah
Yurumussun benim icinde
Delirmiş bu kız alın aburdannnn bu gardaşiBelim ayrıldı doğursam daha az ağrırdı herhalde canım
Bugün oruç yaradı bana zaar bir ilk belkide son çünkü çok zormuşDelirmiş bu kız alın aburdannnn bu gardaşi
30 daha zor. Aglayacaktim o günBugün oruç yaradı bana zaar bir ilk belkide son çünkü çok zormuş
Zordur inanırım bebekim, anlıyorum şuan seni30 daha zor. Aglayacaktim o gün
Ayaklarimin alti cok agrimisti
Yahu oruç oruç delirdinmi sen heeee maşallah sosyalim tüm ramazan bu performansı bekleriz haydiiiiBugün oruç yaradı bana zaar bir ilk belkide son çünkü çok zormuş
Sahurda sadece yulaflı omlet yedim, ben bile şaşırdım kendime kuzum güzelmiş ama zormuş ,delirdim mi ben yaaYahu oruç oruç delirdinmi sen heeee maşallah sosyalim tüm ramazan bu performansı bekleriz haydiiii