- 22 Ağustos 2015
- 29.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.375
- 598
Valla normal.gormedim seni bı muayeneye mi gitsenSahurda sadece yulaflı omlet yedim, ben bile şaşırdım kendime kuzum güzelmiş ama zormuş ,delirdim mi ben yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla normal.gormedim seni bı muayeneye mi gitsenSahurda sadece yulaflı omlet yedim, ben bile şaşırdım kendime kuzum güzelmiş ama zormuş ,delirdim mi ben yaa
Delirmek guzeldirSahurda sadece yulaflı omlet yedim, ben bile şaşırdım kendime kuzum güzelmiş ama zormuş ,delirdim mi ben yaa
Valla ben şu durumda ellerimi kaldirip teslim oluyorum kendimi zeviyorumDelirmek guzeldir
Yarin hedefin kac? Gecmeliyim seni
Boga inadi. Gececegim iste
Psikiyatristim normal degilsin dediValla normal.gormedim seni bı muayeneye mi gitsen
Ben aslan memnun oldumDelirmek guzeldir
Yarin hedefin kac? Gecmeliyim seni
Boga inadi. Gececegim iste
Amann bu hayatı deliler yaşıyor boşver bana kalırsa sen normal biz anormalizPsikiyatristim normal degilsin dedi
Ben sizi delirtirim merak etmeyinAmann bu hayatı deliler yaşıyor boşver bana kalırsa sen normal biz anormaliz
Iyi geceler kuzucuguuum❤İyi geceler kızlar sahur için uyuma vakti
Seni yaramaz seniiii resmen içinden adım canavarı çıktı ya
Gaptanım bunlar ne yapıyor böyle. Gaptan olarak müdahalen şartValla ben şu durumda ellerimi kaldirip teslim oluyorum kendimi zeviyorum
Bunu dedin ya ASSOSyal artık 30 bini de yapar30 daha zor. Aglayacaktim o gün
Ayaklarimin alti cok agrimisti
Şuan bacaklarım ağrıyor biliyor musun teocan gel seninle 15 binde anlaşalım
Bi düşündüm de maraton olur buBunu dedin ya ASSOSyal artık 30 bini de yapar
yok yok bekliyorum senden bugünBi düşündüm de maraton olur bu
Bacaaaaammm tutmuyorduyok yok bekliyorum senden bugün
Ben şuan 5 bin yaptım tostum bakalım 10 bine tamamlayacagm kismetseBacaaaaammm tutmuyordu