- 28 Haziran 2011
- 61.134
- 153.811
- 898
Evet bugün bende yedim ama vicdan azabından geberdim kahvemAmannn bu sayiflamakta başa bela kızım bir tabak makarnayı karşımda bu saatte yerken ,kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum makarnaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün bende yedim ama vicdan azabından geberdim kahvemAmannn bu sayiflamakta başa bela kızım bir tabak makarnayı karşımda bu saatte yerken ,kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum makarnaya
Offff yaaaa ne yedin giii deyecek birşey yeseydin bariEvet bugün bende yedim ama vicdan azabından geberdim kahvem
MakarmaOffff yaaaa ne yedin giii deyecek birşey yeseydin bari
Ne makarnaymis beeeeMakarma
Yazıklsr olsunMinnossla yaristayiz ondan biraz abarttım bugün
Hepsi beni geçmişşşşşş
yarıştık ya kahveyele ama nasıl yoruldum 4000 adımdaydım iyi yürüdüm ama o geçtiHepsi beni geçmişşşşşş
Gayfeyi etikette bulamadım dimek gizlenip yürümüşyarıştık ya kahveyele ama nasıl yoruldum 4000 adımdaydım iyi yürüdüm ama o geçti
Beni de geçmiş bugun de geçerHepsi beni geçmişşşşşş
kahe geçer tutun onuBeni de geçmiş bugun de geçer
Dur ben geçeceğim sizikahe geçer tutun onu
saağlıklı olsun bende enfazla 10.000Dur ben geçeceğim sizi
Noboby:
Hızına yetişemiyorum ki fenasınız 10 bin adım atarım bugun sınırın üstüne geçemem hiç
yorma prensesiDün akşam 10 bin adım tamamladıktan sonra kızımla beraber spor yaptık
Yaparken taklit ediyor hareketleri gülmekten yapamadım yastıkla mekik çektik kızıma büyük yastıkla mekik çekmek zorladı diyor ki aman anne yastığı birak başka yap
Hala Anne yapalım diyor ne yorulmasıyorma prensesi
yastıkla yapalım de bakim kaçç yaşındaHala Anne yapalım diyor ne yorulması