- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Kaç adımdasin bakem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç adımdasin bakem
3300Kaç adımdasin bakem
Bence sen sessiz sessiz birinciliği goturcen gibime geliyor Teo ne dersin Minnosprensesolsun ya ne yapalım, maksat rekabet
Pehhhhh dans etmeme gerek yokki kuzu ben seni yuruyerekte geçerim 7.900
ya ben oturarak çalışıyorum bu bile iyi banaPehhhhh dans etmeme gerek yokki kuzu ben seni yuruyerekte geçerim 7.900
Dimi amaya ben oturarak çalışıyorum bu bile iyi bana
ay yürüsem 2 saat sürer dağ tepe bayır haytta yürümemDimi ama
akşam eve yürüyerek dön inşallah arası uzundur
Kız kahveni al yürüay yürüsem 2 saat sürer dağ tepe bayır haytta yürümem
o mesafe sıcakta mümkün değilKız kahveni al yürü
İşyerinde yürürsün ben oturuyorum şimdio mesafe sıcakta mümkün değil
eve gidersem ancak yürüürm iş yeri masa başıİşyerinde yürürsün ben oturuyorum şimdi
Yok yürüme kurda kuşa yem olursun oralarda bide şehir merkeziyse dediydimay yürüsem 2 saat sürer dağ tepe bayır haytta yürümem
merkezde oturuyoruzda yeni yerleşim yeri bizim oralar akşam atarım sanaYok yürüme kurda kuşa yem olursun oralarda bide şehir merkeziyse dediydim
Gel gel rakip lazım banaKız kahveni al yürü
Tamam canımmerkezde oturuyoruzda yeni yerleşim yeri bizim oralar akşam atarım sana
Yaaa yeni yerleşim iyi yamerkezde oturuyoruzda yeni yerleşim yeri bizim oralar akşam atarım sana
Tamam olur bugun hedef kaç adım seninGel gel rakip lazım bana
Allah ne verdiyse bugünkü hedefim canım ilk gün zorlayacagim biraz rakam vermek zorTamam olur bugun hedef kaç adım senin
Ben 10 bin tamamlamaya çalışacağım bugun bakalımAllah ne verdiyse bugünkü hedefim canım ilk gün zorlayacagim biraz rakam vermek zor