- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Kaç adımdasin bakem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç adımdasin bakem
3300Kaç adımdasin bakem![]()
Bence sen sessiz sessiz birinciliği goturcen gibime geliyor Teo ne dersinolsun ya ne yapalım, maksat rekabet![]()
Pehhhhh dans etmeme gerek yokki kuzu ben seni yuruyerekte geçerim 7.900
ya ben oturarak çalışıyorum bu bile iyi banaPehhhhh dans etmeme gerek yokki kuzu ben seni yuruyerekte geçerim 7.900![]()
Dimi amaya ben oturarak çalışıyorum bu bile iyi bana![]()
ay yürüsem 2 saat sürer dağ tepe bayır haytta yürümemDimi ama
akşam eve yürüyerek dön inşallah arası uzundur![]()
Kız kahveni al yürüay yürüsem 2 saat sürer dağ tepe bayır haytta yürümem![]()
İşyerinde yürürsüno mesafe sıcakta mümkün değil![]()
eve gidersem ancak yürüürm iş yeri masa başıİşyerinde yürürsünben oturuyorum şimdi
![]()
Yok yürüme kurda kuşa yem olursun oralarda bideay yürüsem 2 saat sürer dağ tepe bayır haytta yürümem![]()
merkezde oturuyoruzda yeni yerleşim yeri bizim oralar akşam atarım sanaYok yürüme kurda kuşa yem olursun oralarda bideşehir merkeziyse dediydim
Tamam canımmerkezde oturuyoruzda yeni yerleşim yeri bizim oralar akşam atarım sana![]()
Yaaa yeni yerleşim iyi yamerkezde oturuyoruzda yeni yerleşim yeri bizim oralar akşam atarım sana![]()
Tamam olurGel gel rakip lazım bana![]()
Allah ne verdiyse bugünkü hedefim canım ilk gün zorlayacagim biraz rakam vermek zorTamam olurbugun hedef kaç adım senin
![]()
Ben 10 bin tamamlamaya çalışacağım bugun bakalımAllah ne verdiyse bugünkü hedefim canım ilk gün zorlayacagim biraz rakam vermek zor![]()