- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
yok kızzz daha az adımım var, birazdan çıkacağım yürüyüşeBence sen sessiz sessiz birinciliği goturcen gibime geliyor Teo ne dersin Minnosprenses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kızzz daha az adımım var, birazdan çıkacağım yürüyüşeBence sen sessiz sessiz birinciliği goturcen gibime geliyor Teo ne dersin Minnosprenses
tabiki hoşgeldin canımBende adım yarışmasına katılabilir miyim günde 10.000 adım tamamlıyorum
Olur olur benim de boşluklar var yeni basladim bende. istikrar önemli yürüyüşteBen 10 bin tamamlamaya çalışacağım bugun bakalım
Bu hafta 10 bin tamamlasam iyi
Pazartesi 12,657
Salı :8761( dün hastaydım faranjit olmuşum bugun iyiyim )
Bugun şimdilik 7227 bakalım
Hahaaaaaaa herkez birbirinden tırsıyor hadi bakalım iyi yürüyüşleryok kızzz daha az adımım var, birazdan çıkacağım yürüyüşe
Gayet güzel canımEki Görüntüle 2893727
10 bin tamam
Eve gelene kadar bı kadar adım atıyorumGayet güzel canım
MaşallahEki Görüntüle 2893804 benden de bu kadar canlar
C Capanin Gururu Teyom
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
Minnossla yaristayiz ondan biraz abarttım bugünMaşallah
Ooo kahveme bak yaaa dişli rakipEki Görüntüle 2893804 benden de bu kadar canlar
C Capanin Gururu Teyom
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
Boşuna demiyom sana dön diye askoooOoo kahveme bak yaaa dişli rakip
Boşuna demiyom sana dön diye askooo
clara burası kuzu takip etEki Görüntüle 2893804 benden de bu kadar canlar
C Capanin Gururu Teyom
Minnosprenses
ASSOSyal
Wilma11
Arada klimanın başına geçersin kuzu olur olurAyy çok sıcak 25 olur mu
Yok ki fakirim benArada klimanın başına geçersin kuzu olur olur
Su cirparsin yüzüne kuzu ,maksat terlemek zate kilo vermek değilmiYok ki fakirim ben
Aynen doğal sauna etkisi kahvemSu cirparsin yüzüne kuzu ,maksat terlemek zate kilo vermek değilmi
Amannn bu sayiflamakta başa bela kızım bir tabak makarnayı karşımda bu saatte yerken ,kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum makarnayaAynen doğal sauna etkisi kahvem