Mutfağa gidesim gelmiyor, ne diyorsunKlimaya kendine tak yürüyün beraber pervaneyi tak kollarina
Devlet hastanelerinde herzaman boşluk olmuyor. Acil durumlarda yapılıyordur illaki. Tetkilerini yaptılar mı ameliyat öncesiDoktora bu sıra randevu yok ama hastanede gidip bulurum diyorum.
O gün hemen yarın yapalım demişti
Yaptırmadım birgün öncesi yapılırmışDevlet hastanelerinde herzaman boşluk olmuyor. Acil durumlarda yapılıyordur illaki. Tetkilerini yaptılar mı ameliyat öncesi
Bende smdi geldim işte göl kenarında yürüdüm eşimleHaha oda doğru en güzell uyku saati bide miss gibi uyuruzzenfazla 9 10 gibi olabilir akşam yürüyemem bide burası tenha biyer köpekler yer beni akşam bana kalsa akşamı daha çok seviyorum
Anladım canım. Hakkında hayırlısı olsunYaptırmadım birgün öncesi yapılırmış
Sağ olAnladım canım. Hakkında hayırlısı olsun
Oh Ohh sefan olsun kaptanımBende smdi geldim işte göl kenarında yürüdüm eşimle
Köpekler çıkmaya başlamıştı bende korkarım
Teşekkür ederim efenimOh Ohh sefan olsun kaptanım
6 bin de yeterTeşekkür ederim efenim
6 binde yoruldum
Oohhh ne güzell keske benimkide yürüse ne güzell olur akşam adam eve akşam yorgun hargın geliyor eve sabah beri işte ayakta iyi yapiyorsunuzz ben hayatta heryer kapkaranlık bomboş orman ortasınsa biyerde oturuyorumBende smdi geldim işte göl kenarında yürüdüm eşimle
Köpekler çıkmaya başlamıştı bende korkarım
Oohhh ne güzell keske benimkide yürüse ne güzell olur akşam adam eve akşam yorgun hargın geliyor eve sabah beri işte ayakta iyi yapiyorsunuzz ben hayatta heryer kapkaranlık bomboş orman ortasınsa biyerde oturuyorumama cok guzell ya kalp fln neresi burası
Edremit diye okudum sankii
Oturdukca çoğalsın dimi6 bin de yeterAllah bereket versin
Aaa pardonsessiz söyle canım bizim ıssız.degil ya öyle benmkide beni kırmadı yoksa yürümeye hiç niyeti yoktu
Olsun olsun gidicem burdan zatenAaa pardonvallahii diyimmi demiyimmii düşündüm yinede 6binde olsa kar
Hafta olmus carsamba canım ben hafta sonları yuryemıyorum pazartesi baslasak daha ıyı olmazmı ben varım oyle olursaKızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
haydi bu hafta en çok kim yürüyecek
Minnosprenses
MssPARE
Jou
Kahve __Kokusu
@Murpyy
Nevreste
@ASSOSyal
@ummhnisa
@Arrietty_
C A N O
@N u r
@Catlak-kurabiye
Yürümek isteyen arkadaşlar varsa etiketleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?