- 18 Kasım 2020
- 20.545
- 49.609
- 548
bende akşam yürüyorum ancak iş çıkışı evegeçip yürüyüşe çıkıyorumHarika yurumuşsun bende akşamları yuruyecegim gündüz coook sıcak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende akşam yürüyorum ancak iş çıkışı evegeçip yürüyüşe çıkıyorumHarika yurumuşsun bende akşamları yuruyecegim gündüz coook sıcak.
İyi olur canım ben hafta sonları hariç yürüyorum etiket yapabilirsinKAHVEM SENİDE ETİKETLİYİM BEN
tamam canımİyi olur canım ben hafta sonları hariç yürüyorum etiket yapabilirsin
Ben de yürüdüm bugünEki Görüntüle 2879851
Göl kenarında yürüyorum henüz
Kizz ne kadar yürüdü böyleKızlar 1500 kadarı yeğenim saatimi taktı o yüzden oldu. Geri kalan 9bini benim Eki Görüntüle 2879883
Bugün regl başladı bir hafta koltuk ve yatağa yapışık olacağımKızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
haydi bu hafta en çok kim yürüyecek
Minnosprenses
MssPARE
Jou
Kahve __Kokusu
M -Murphy
Nevreste
ASSOSyal
ummhnisa
A Arrietty_
C A N O
i p e k
Catlak-kurabiye
Yürümek isteyen arkadaşlar varsa etiketleyin
Eyvah eyvah , geçmiş olsun nasipBugün regl başladı bir hafta koltuk ve yatağa yapışık olacağım
Ameliyatmi gözüküyor yaa geçer inşallah ablacım ağrıların çoksa tsbi beklemen daha iyi. Egzersiz verirler ama fizik tedavi vs.Canım ağrım çok 2 ay daha idare edeceğim.Ameliyat sonrası inşaallah
Evet canım ameliyat olacağım aslında acil ama şartlarım elvermediAmeliyatmi gözüküyor yaa geçer inşallah ablacım ağrıların çoksa tsbi beklemen daha iyi. Egzersiz verirler ama fizik tedavi vs.
Aaayyyy çook isterdim yaaaKızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
Minnosprenses
MssPARE
Jou
Kahve __Kokusu
M -Murphy
Nevreste
ASSOSyal
ummhnisa
A Arrietty_
C A N O
i p e k
Catlak-kurabiye
Yok bacaktansa dedim babam sürekli spor yapıyor annemde keza fizik vs gitti de o yüzden dedimEvet canım ameliyat olacağım aslında acil ama şartlarım elvermedi
Bel fıtığı değil canım
Evin içinde 3 5 bin anca atıyorum. Dışarı da çıkamıyorum. Haliyle ev içi bir zaman sonra sıkıyorKızlar bu hafta yarışa varmisiniz?
Minnosprenses
MssPARE
Jou
Kahve __Kokusu
M -Murphy
Nevreste
ASSOSyal
ummhnisa
A Arrietty_
C A N O
i p e k
Catlak-kurabiye
Yok canım benim sezeryan dikişimin olduğu bölgede yeni rahim dokusu oluşmuş.Regl döneminde orası kan dolup şişiyor ve ben sürünüyorum.Onu alacaklarYok bacaktansa dedim babam sürekli spor yapıyor annemde keza fizik vs gitti de o yüzden dedim
Ay ben bacak sanıyorum , Allah Allah buda nasıl çıktı şimdi..Yok canım benim sezeryan dikişimin olduğu bölgede yeni rahim dokusu oluşmuş.Regl döneminde orası kan dolup şişiyor ve ben sürünüyorum.Onu alacaklar