- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Geçmiş olsun canım ilaçların belki dozu iyi gelmiyordur git bakalımKeyfim yok kahvem, anksiyetem azmış durumdayarın doktora gidicem
Çok teşekkür ederim kuzum, iki gündür nüksetti. Öncesinde bişey yoktu. Ilaclarida aksattım belki onunda etkisi bilmiyorum. Iyi gelecekse onuda denerim valla kahvem. Sürekli kendime telkin yapmaya çalışıyorum ama olmuyoGeçmiş olsun canım ilaçların belki dozu iyi gelmiyordur git bakalımbirde kuzu ağzına küçücük bir sakız al toplu iğnenin kafası kadar ağzında sürekli çevir onu sitrese çok iyi geliyor.. sporcular gibi bende çok işe yarıyor
Geçmiş olsun canım inşallah iyi olursunÇok teşekkür ederim kuzum, iki gündür nüksetti. Öncesinde bişey yoktu. Ilaclarida aksattım belki onunda etkisi bilmiyorum. Iyi gelecekse onuda denerim valla kahvem. Sürekli kendime telkin yapmaya çalışıyorum ama olmuyo
Çok teşekkür ederim canım benim ınşGeçmiş olsun canım inşallah iyi olursun
İlaçları aksattigin içindir canım .sana şöyle örnek vereyim kızım troit ilacı kullanıyor 15 günlük ten beri , üç gün ilacı vermesem değerleri değişiyor bir kere çok hastalandı bir sürü ilaç verdi doktor diye vermedim, hemen değişmiş.birde psikolojik ilaçları sen düşün. lütfen düzenli kullanmaya çalış sakız bana çok iyi geldi düşündürmuyor birde derler ya iştahı açıyor diye tam aksine ben ağzımda sakız varken birşeyler yemek istemiyorum. çıkardığım an gözüm abur cubur arıyorÇok teşekkür ederim kuzum, iki gündür nüksetti. Öncesinde bişey yoktu. Ilaclarida aksattım belki onunda etkisi bilmiyorum. Iyi gelecekse onuda denerim valla kahvem. Sürekli kendime telkin yapmaya çalışıyorum ama olmuyo
Uzun yıllardır kullaniyorum, bir arpa boyu yol alamadım demekİlaçları aksattigin içindir canım .sana şöyle örnek vereyim kızım troit ilacı kullanıyor 15 günlük ten beri , üç gün ilacı vermesem değerleri değişiyor bir kere çok hastalandı bir sürü ilaç verdi doktor diye vermedim, hemen değişmiş.birde psikolojik ilaçları sen düşün. lütfen düzenli kullanmaya çalış sakız bana çok iyi geldi düşündürmuyor birde derler ya iştahı açıyor diye tam aksine ben ağzımda sakız varken birşeyler yemek istemiyorum. çıkardığım an gözüm abur cubur arıyor
Sağol canım benimHakkınızda hayırlısı olsun canımRabbim gönlünüze göre versin
Rabbim şifa versin canımUzun yıllardır kullaniyorum, bir arpa boyu yol alamadım demekölene kadar benimle
hayırlısı olsun inşallah canımKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Sağol canım inşallahhayırlısı olsun inşallah canım
Benimde 10218
Süpersin canım doktor işe yaramış. böyle devam keeeeBenimde 10218
Yok canım ben yürüyemedim
Neden canım misafirlerden miYok canım ben yürüyemedim
temizlik yaptım canım akşam o yüzdenNeden canım misafirlerden mi
Oda spor canım kaydetseydin keşketemizlik yaptım canım akşam o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?