- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
Bende bukadar yürüdüm + spordan bacaklarım pert hamladiMisafir olunca yürüyemedim Eki Görüntüle 2876574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bukadar yürüdüm + spordan bacaklarım pert hamladiMisafir olunca yürüyemedim Eki Görüntüle 2876574
Yaa rutin yuruyemiyorum.Nerelerdesin sende
Bende egzersiz başladım hamladi bacaklarım yarın nasi yurucem onu dusunuyorumYaa rutin yuruyemiyorum.
Öyle olunca eklemiyorum utanıyorum 3000-4000 adımdan.
Ben arada takılayim böyle olma mi hocam?
Hem bak bugün bir saatte reformer plates de yaptım.
Aştım baya kendimi.
Ooo harikaaa olsun sosyalim bende 5.500 yürüdüm artı egzersjz işte.Benimde 9500 ama valla üşendim resim cekmeye
Magnezyum içtim şimdi o kasları gevsetiyor, rahatlatıyor.Bende egzersiz başladım hamladi bacaklarım yarın nasi yurucem onu dusunuyorum
Ooo harikaaa olsun sosyalim bende 5.500 yürüdüm artı egzersjz işte.
Benimde 9500 ama valla üşendim resim cekmeye
Maden suyu içiyorum oda sayılır sanırım ne kadar icersem içeyim bı hamlık ogeciriyor vücudum benm.Magnezyum içtim şimdi o kasları gevsetiyor, rahatlatıyor.
Maden suyu da içiyorum ama tabi o kaslar ham sonuçta birden çalışınca böyle oluyor doğru.Maden suyu içiyorum oda sayılır sanırım ne kadar icersem içeyim bı hamlık ogeciriyor vücudum benm.
Yürüdüm ama azdı kaydetmedim canım 8 bin
Yok kuzum ya ne yazık ki yürüyemiyorum havalar baya sıcak burada
Bu hiç az değil ki ayıp ayıpYürüdüm ama azdı kaydetmedim canım 8 bin
Valla biz bı bugün dışarıda yürüyelim dedik eve geldik cimcilik feciyetYok kuzum ya ne yazık ki yürüyemiyorum havalar baya sıcak burada
En az yaptığım 15 bin olunca düşük geldiBu hiç az değil ki ayıp ayıp
Gülme kız kahvem
Düşük olurmu hiç ya ben onu yapamadım mi yapamiyorum cogunlklaEn az yaptığım 15 bin olunca düşük geldi
Sen usengeclikten ben azliktan ne olacak bu halimiz ona gülüyorumGülme kız kahvem
Yok yarın asılcam bugün fırsat bulamadım misafirden yoksa yapıyorum hergun .. yarın en az 15 binDüşük olurmu hiç ya ben onu yapamadım mi yapamiyorum cogunlkla
Usenenin ne oğlu olurmus ne kızı derlerSen usengeclikten ben azliktan ne olacak bu halimiz ona gülüyorum
Unu diyenin kaç çocuğu var acaba iyi uydurmuş aşkoUsenenin ne oğlu olurmus ne kızı derler