- 26 Mart 2018
- 28.456
- 127.986
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok ama çok sevindim simdi minik kuzunun sıkıca tutunması kalıyorKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık![]()
Sağol canım benimCanım benim çok ama çok sevindim simdi minik kuzunun sıkıca tutunması kalıyor❤ saglıkla sıkıca tutunsun insallah sana
![]()
Kuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık![]()
Çok sevindim teocan, rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallahKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık![]()
Canım çok sevindim sımsıkı tutunsun inş heyecanla bekliyoruz sonucu![]()
Sağolun kızlar, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinÇok sevindim teocan, rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallahallah gönlünüze göre versin canım benim
dikkat et kendine
![]()
Oyy ben senin minik adımlarını yerim
Cok daha minnak olsun insallah bu adimlarin
Rabbim hamileyim müjdesini vermeyi de nasip etsin inşaallah buradan. böyle dua etmek geldi içimdenKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canımKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık![]()
Neden kuzu hani bu hafta asilcaktinBende yürumedim![]()
Keyfim yok kahvem, anksiyetem azmış durumdaNeden kuzu hani bu hafta asilcaktin![]()