- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok ama çok sevindim simdi minik kuzunun sıkıca tutunması kalıyor ❤ saglıkla sıkıca tutunsun insallah sanaKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Sağol canım benimCanım benim çok ama çok sevindim simdi minik kuzunun sıkıca tutunması kalıyor ❤ saglıkla sıkıca tutunsun insallah sana
Kuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Çok sevindim teocan, rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallah allah gönlünüze göre versin canım benim dikkat et kendineKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Canım çok sevindim sımsıkı tutunsun inş heyecanla bekliyoruz sonucu
Sağolun kızlar, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinÇok sevindim teocan, rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallah allah gönlünüze göre versin canım benim dikkat et kendine
Oyy ben senin minik adımlarını yerim mini minnacık olur adimlarin inşallah
Cok daha minnak olsun insallah bu adimlarin
Rabbim hamileyim müjdesini vermeyi de nasip etsin inşaallah buradan. böyle dua etmek geldi içimdenKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Hakkınızda hayırlısı olsun canım Rabbim gönlünüze göre versinKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Neden kuzu hani bu hafta asilcaktinBende yürumedim
Keyfim yok kahvem, anksiyetem azmış durumda yarın doktora gidicemNeden kuzu hani bu hafta asilcaktin