- 18 Kasım 2020
- 20.549
- 49.615
- 548
Tebrikler,
Allah güzel haberler almayı nasip etsin inş teocan
Ben pek yapmıyorum eğzersiz aklıma gelirse iştw ama yürüyüşü yapmaya çalışıyorum kaptanım,Ya ben egzersiz yapıyorum o saymıyor adımsayar olarak. Bazen hem yürüyüş hem egzersiz bazen sadece egzersiz bazen sadece yürüyüş öyle devam ediyorum
Maalesef haberler kötü canım. Tek embriyo kaldı. Umarım 5.güne gider kalan tek embriyoAllah güzel haberler almayı nasip etsin inş teocan
Kuzum öyle düşünme, allah büyükMaalesef haberler kötü canım. Tek embriyo kaldı. Umarım 5.güne gider kalan tek embriyo
İnşallah canım. O kadar emekten sonra transfer olmazsa çok üzüleceğim. Herşeye sıfırdan başlamaya gücüm olur mu bilmiyorumKuzum öyle düşünme, allah büyükveren allah için hiçbir güçlüğü yok. Yeter ki ol desin içini ferah tut
Çok haklısın teocan, kolay değil bu süreçler sonuçtaİnşallah canım. O kadar emekten sonra transfer olmazsa çok üzüleceğim. Herşeye sıfırdan başlamaya gücüm olur mu bilmiyorum
İnşallah canım benimÇok haklısın teocan, kolay değil bu süreçler sonuçtaama şuan içini ferah tut, bol bol dua edelim bir tane olsun bizim olsun. Inş çok güçlü bir bebe olur tutunur hayata allah yüzünüzü güldürsün ınş kuzum
Aslında ben dün yürümüştümAnammm dün kisme yürümemişşşşağrım vardı az yürüdüm ben.
bundan sonra sana hep şaşırdım atacağım
kızgından iyidirbundan sonra sana hep şaşırdım atacağım
Hatırlattığın için sağolkızgından iyidir
anamm kıpkırmızı olduuuuHatırlattığın için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?