Tabi duruyor,tıknakları,saçları hatta 2 yıla yakın günlük tuttum hepsi duruyorYaa duruyomu görüntüleri sevinirim atarsan benimde öyle biri digerinin iki katı büyüklukteydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi duruyor,tıknakları,saçları hatta 2 yıla yakın günlük tuttum hepsi duruyorYaa duruyomu görüntüleri sevinirim atarsan benimde öyle biri digerinin iki katı büyüklukteydi
Çok güzel bende yapmak istiyorum insallahTabi duruyor,tıknakları,saçları hatta 2 yıla yakın günlük tuttum hepsi duruyor
Günlük mutlaka tut Okurken ileride eğlenceli oluyor,Çok güzel bende yapmak istiyorum insallah
simdiden tutuyorum ama asıl dogduktan eglenceli seyler olacaktır devam edicem insallahGünlük mutlaka tut Okurken ileride eğlenceli oluyor,
simdiden tutuyorum ama asıl dogduktan eglenceli seyler olacaktır devam edicem insallah
simdiden tutuyorum ama asıl dogduktan eglenceli seyler olacaktır devam edicem insallah
Teocan naptın sen opuda da yürüdün bravooGaptanım opu günü yürüyen kahraman. Tarihe yaz beni barim @H M bu arada yürüyüş amacıyla değildi, zorunlu yürüyüş olduEki Görüntüle 2873887
İl dışı olunca, arabayla da gitmeyince mecburen bazı yerlere yürüdük canım. Çok şükür fazla ağrım sızım da yoktuTeocan naptın sen opuda da yürüdün bravoo
Allah kolaylık versin canım Buraya mı geldiniz yoksaİl dışı olunca, arabayla da gitmeyince mecburen bazı yerlere yürüdük canım. Çok şükür fazla ağrım sızım da yoktu
Iyi bari canm cok agrın olmamısİl dışı olunca, arabayla da gitmeyince mecburen bazı yerlere yürüdük canım. Çok şükür fazla ağrım sızım da yoktu
Sağol canım. Yok Adana.Allah kolaylık versin canım Buraya mı geldiniz yoksa
Şifa olsun inşaallahSağol canım. Yok Adana.
Ben evde yattım yuvarlandı dünAnammm dün kisme yürümemişşşş ağrım vardı az yürüdüm ben.
Ya ben egzersiz yapıyorum o saymıyor adımsayar olarak. Bazen hem yürüyüş hem egzersiz bazen sadece egzersiz bazen sadece yürüyüş öyle devam ediyorumBu gün güzel bir diyet artı yürüyüş yaptım Eki Görüntüle 2874943