- 28 Haziran 2011
- 62.301
- 156.213
- 898
Regom her şey güzel olacakCok teşekkürleryazarım tabi ben bilmiyodum ikizlerinizin oldugunu
Insallah saglıkla kucagıma alırım ve burada bekleyenlerimzede cifter cifter nasip etsin Rabbim![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regom her şey güzel olacakCok teşekkürleryazarım tabi ben bilmiyodum ikizlerinizin oldugunu
Insallah saglıkla kucagıma alırım ve burada bekleyenlerimzede cifter cifter nasip etsin Rabbim![]()
![]()
Iyiyim tesekkurlerŞükür beybi sen nasılsın![]()
Oo kaptanım nasılsınIyi aksamlar güzellikler
Nasilsiniz![]()
Yarın yumurta toplama olacak canım inşallahTeom sen başladın mı noldu![]()
Iyiyim canim sen nasilsinOo kaptanım nasılsın
Hamd olsun canım çok şükürIyiyim canim sen nasilsin![]()
Hayirlisi olsunYarın yumurta toplama olacak canım inşallah
Hayırlı olsun canım benim sağlıklı çok sayıda embriyolara dönüsssün insallahYarın yumurta toplama olacak canım inşallah
Bende senin ikizlere gebe olduğunu bilmiyordumCok teşekkürleryazarım tabi ben bilmiyodum ikizlerinizin oldugunu
![]()
Ağustostan sonra inşaallahInş bir gün nevoş![]()
Yok canım uzun süredir bıraktım, yakında ınş yürürümIyiyim tesekkurler
Bol bol yürüyor musunuz![]()
Allah yardımcın olsun teocan, allah gönlüne göre nasip etsin inş canım benimYarın yumurta toplama olacak canım inşallah
Inş nevoşum önce sağlıkAğustostan sonra inşaallahAmeliyat sonrası yürürüm
![]()
Öyle canısıInş nevoşum önce sağlık![]()
Yaa duruyomu görüntüleri sevinirim atarsanBende senin ikizlere gebe olduğunu bilmiyordum
Yaz tabiBen sana ultrason görüntülerini bile atayım biri minik
Amin inşaallah![]()
Allah razı olsun canım benim, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınAllah yardımcın olsun teocan, allah gönlüne göre nasip etsin inş canım benimdualarım seninle
![]()
Aminn inşallah canımHayırlı olsun canım benim sağlıklı çok sayıda embriyolara dönüsssün insallah![]()