• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Kuzum yogun bi gündü detayli ultrason vardı ama simdi daha iyiyim sen nasilsn yürümelere devam ediyor musun yoksa yumuşlar cok rahat vermiyor mu 🤗
Detaylı iyi çıktı inşallah ❤️ hep yürüdüm canım. Sadece tempoyu düşürdüm. Transfere kadar yürürüm, gerisi minik adım 😂

Geçmiş olsun regenim nasıl bebisler 😍

Detaylı iyi çıktı inşallah ❤️ hep yürüdüm canım. Sadece tempoyu düşürdüm. Transfere kadar yürürüm, gerisi minik adım 😂
Bebislerden kızım daha kücük oldugu icin doktor uyarida bulundu amniyosentez falan diyince ben tabi moral olarak gittim ama burada ikizler topigndeki kızlar ve canım Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sakinlestirdiler cok daha iyiyim bir sonraki kontrolu bekliyorum 🤗😍

C Capanin Gururu Teyom ondan sonrası hep minik adımlar kuzum 🙏🏻😍💗

Bebislerden kızım daha kücük oldugu icin doktor uyarida bulundu amniyosentez falan diyince ben tabi moral olarak gittim ama burada ikizler topigndeki kızlar ve canım Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sakinlestirdiler cok daha iyiyim bir sonraki kontrolu bekliyorum 🤗😍

C Capanin Gururu Teyom ondan sonrası hep minik adımlar kuzum 🙏🏻😍💗
Sen sıkışınca yaz konuşalım canım😍🤗
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah😍
Rabbim tüm arkadaşlarımıza çifter çifter versin🤲🏻

Sen sıkışınca yaz konuşalım canım😍🤗
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah😍
Rabbim tüm arkadaşlarımıza çifter çifter versin🤲🏻
Cok teşekkürler 🥰 yazarım tabi ben bilmiyodum ikizlerinizin oldugunu 🤗
Insallah saglıkla kucagıma alırım ve burada bekleyenlerimzede cifter cifter nasip etsin Rabbim 🙏🏻 💗

Back