- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
Detaylı iyi çıktı inşallahKuzum yogun bi gündü detayli ultrason vardı ama simdi daha iyiyim sen nasilsn yürümelere devam ediyor musun yoksa yumuşlar cok rahat vermiyor mu
Bıraktım nevoş bu araSen yürümüyor musunAma neden
Ben hastayım sana ne oluyormuş
Koptu sayılır kuzum ya toplayamıyorumKoparma ipleri tam kopar sonra
Yeniden başla 8-9 bin yürü canımBıraktım nevoş bu ara
Evet nevoşum başlamam lazım, iyi olmadi böyle zatenYeniden başla 8-9 bin yürü canım
Ben yürüyemiyorum yoksa seni gazlardımEvet nevoşum başlamam lazım, iyi olmadi böyle zaten
Geçmiş olsun regenim nasıl bebisler
Bebislerden kızım daha kücük oldugu icin doktor uyarida bulundu amniyosentez falan diyince ben tabi moral olarak gittim ama burada ikizler topigndeki kızlar ve canımDetaylı iyi çıktı inşallahhep yürüdüm canım. Sadece tempoyu düşürdüm. Transfere kadar yürürüm, gerisi minik adım
Saglikla kucağına gelsinler inşallah canimmBebislerden kızım daha kücük oldugu icin doktor uyarida bulundu amniyosentez falan diyince ben tabi moral olarak gittim ama burada ikizler topigndeki kızlar ve canımNevreste sakinlestirdiler cok daha iyiyim bir sonraki kontrolu bekliyorum
C Capanin Gururu Teyom ondan sonrası hep minik adımlar kuzum
Ben bırakmadım hep yürüyorum hadi zende başla ,Evet nevoşum başlamam lazım, iyi olmadi böyle zaten
İkizlerde normaldir canım, hiç üzme kendini. Sağlıkla gelsinler inşallahBebislerden kızım daha kücük oldugu icin doktor uyarida bulundu amniyosentez falan diyince ben tabi moral olarak gittim ama burada ikizler topigndeki kızlar ve canımNevreste sakinlestirdiler cok daha iyiyim bir sonraki kontrolu bekliyorum
Sen sıkışınca yaz konuşalım canımBebislerden kızım daha kücük oldugu icin doktor uyarida bulundu amniyosentez falan diyince ben tabi moral olarak gittim ama burada ikizler topigndeki kızlar ve canımNevreste sakinlestirdiler cok daha iyiyim bir sonraki kontrolu bekliyorum
Aynen canım cok görünüyormus.. Amin insallah saglıkla gelsinlerİkizlerde normaldir canım, hiç üzme kendini. Sağlıkla gelsinler inşallah
Cok teşekkürlerSen sıkışınca yaz konuşalım canım
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Rabbim tüm arkadaşlarımıza çifter çifter versin
Aaa ben de bilmiyordummmCok teşekkürleryazarım tabi ben bilmiyodum ikizlerinizin oldugunu
Insallah saglıkla kucagıma alırım ve burada bekleyenlerimzede cifter cifter nasip etsin Rabbim
Baslicam canım InşBen bırakmadım hep yürüyorum hadi zende başla ,
Teom sen başladın mı nolduAaa ben de bilmiyordummm
Şükür beybi sen nasılsınIyi aksamlar güzellikler
Nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?