Dün evlilik sene-i devriyemdiAyyy beni şoklardan şoka sokuyolaa olmuyor böyle ama yaa
Benim bugün henüz 62maşallahahahahh daha ben 2.000 atmışım
Benm de 5 gün sonra.. ne yapsam acabaDün evlilik sene-i devriyemdiazcık gezdik
GezinBenm de 5 gün sonra.. ne yapsam acaba
Ahahha iyi yapmıssınzDün evlilik sene-i devriyemdiazcık gezdik
Biz hep geziyoruz zaten bu sefer akşama kadar oturalım
25 bin adım atarsın sen o günün serefineBenm de 5 gün sonra.. ne yapsam acaba
haaa iyi şükür bende hiç yürümemişim diyorum seninkini görünceBenim bugün henüz 62
Kız yok benim herif yerlerde sürünür okadara iflahi kalmaz.. geçen ben 10 bin yapmişmiyim yani diyor.. halbuki benm ekstra yurumelerim vardı onu kendine sayıyor25 bin adım atarsın sen o günün serefine
benimkide arabyal doğmuş sankiKız yok benim herif yerlerde sürünür okadara iflahi kalmaz.. geçen ben 10 bin yapmişmiyim yani diyor.. halbuki benm ekstra yurumelerim vardı onu kendine sayıyor
Ahahahah yapsa demek ki izmire kadar gelirsin senKız yok benim herif yerlerde sürünür okadara iflahi kalmaz.. geçen ben 10 bin yapmişmiyim yani diyor.. halbuki benm ekstra yurumelerim vardı onu kendine sayıyor
İzmirmi kız Allah'a sen yapma ben insanım insanAhahahah yapsa demek ki izmire kadar gelirsin sen
sen adana mısın
İzmirmi kız Allah'a sen yapma ben insanım insan
Yok canım VAN liyaksen adana mısın
Yok beyaa benm günüm hareketli zaten mecbur yuruyorum.surekli oturmayı sevmiyorum gülümyürümeye ayarlanmıs birer android robot olarak görüyorum ben sizleri
ahahahahahah işte hayat süprizlerle doludurYok canım VAN liyakyani geçici vanliyim çocuğum olursa Vanlı olcak hiç tahmin etmezdim Vanlı olsun hayat işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?