- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
Bende surekli dinleniyorumYok beyaa benm günüm hareketli zaten mecbur yuruyorum.surekli oturmayı sevmiyorum gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende surekli dinleniyorumYok beyaa benm günüm hareketli zaten mecbur yuruyorum.surekli oturmayı sevmiyorum gülüm
4Biz hep geziyoruz zaten bu sefer akşama kadar oturalım ama çıkarız yine büyük uhtimal. Kacinci seneniz?
8 e giriyoruz bizde Allah daim etsin inşallah herkesin yuvasına huzur versin.
Maşallah Allah, sağlıkla nice yıllar nasip eylesin hepimize8 e giriyoruz bizde Allah daim etsin inşallah herkesin yuvasına huzur versin.
kuzuş arkadaşların einstein mıYa ne bilim arkadaşlarım melo meloş meliş böyle der mehlikoş falan bağdaşıtıp bulabilirler
ahahahahahh bilemedim ne olur ne olmazkuzuş arkadaşların einstein mı
harikasın yaaaEki Görüntüle 2853057
Bugün 3 te bitirdim yürüyüşümu. Bahçede arkadaşlarla yeme keyfisi yapicam ama yazık smdi ordskileri yemessem.kilo alırım siserim
Taaam söz yavaş küçük lokma şeklinde yiyeceğim tamam öz elestirimi ve telkinimi yaptım gidiyorum
ben zaten istediğimi yiyeyim diye yürüyorum canım. Yürümüşsün gönül ferahlığıyla yiyebilirsinEki Görüntüle 2853057
Bugün 3 te bitirdim yürüyüşümu. Bahçede arkadaşlarla yeme keyfisi yapicam ama yazık smdi ordskileri yemessem.kilo alırım siserim
Taaam söz yavaş küçük lokma şeklinde yiyeceğim tamam öz elestirimi ve telkinimi yaptım gidiyorum
20 bine tamamlarsın sen ordakileride yersenEki Görüntüle 2853057
Bak ye dedin yiyecegimmm aynen bende içim rahst ondan dolayı zaten aç bıraktım kendimi yiyeyim diyeben zaten istediğimi yiyeyim diye yürüyorum canım. Yürümüşsün gönül ferahlığıyla yiyebilirsin
kaç aydır yöntemim bu canım, kilo alamdım henüz. Tabi hergün abartmıyorum. Senin de istisna sonuçta. Yemek yemeyi aşırı seviyorum yaBak ye dedin yiyecegimmm aynen bende içim rahst ondan dolayı zaten aç bıraktım kendimi yiyeyim diye
Seviyoruz anacim hele o açık havada yemekler.. dengelemessek gdiiyor bende öyle dengeliyorum işte aynenkaç aydır yöntemim bu canım, kilo alamdım henüz. Tabi hergün abartmıyorum. Senin de istisna sonuçta. Yemek yemeyi aşırı seviyorum ya
Çok yürüdünüz mü acaba, bugün alt limite bırakmayı düşünüyorum da çok yürüdüyseniz zorla arttırayım ben de
Benim de 9500. 10bin yaparım da gerisini bilmiyorum
Nisos geçen burda birini gördüm Allah'ım nasıl sana benziyor sanki sen yani şalvar giymişti.oda.. vallahi nasıl anımsadım seni ogünBenim de 9500. 10bin yaparım da gerisini bilmiyorum