• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Screenshot_2021-05-20-15-43-05-963_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Bugün 3 te bitirdim yürüyüşümu. Bahçede arkadaşlarla yeme keyfisi yapicam ama yazık smdi ordskileri yemessem.kilo alırım siserim
Taaam söz yavaş küçük lokma şeklinde yiyeceğim 😂😂 tamam öz elestirimi ve telkinimi yaptım gidiyorum 🥳

Eki Görüntüle 2853057
Bugün 3 te bitirdim yürüyüşümu. Bahçede arkadaşlarla yeme keyfisi yapicam ama yazık smdi ordskileri yemessem.kilo alırım siserim
Taaam söz yavaş küçük lokma şeklinde yiyeceğim 😂😂 tamam öz elestirimi ve telkinimi yaptım gidiyorum 🥳
harikasın yaaa

Eki Görüntüle 2853057
ben zaten istediğimi yiyeyim diye yürüyorum canım. Yürümüşsün gönül ferahlığıyla yiyebilirsin :KK200:

Eki Görüntüle 2853057
20 bine tamamlarsın sen 🤭 ordakileride yersen

Back