- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.385
- 598
Ne yaparsan yürüyüş tezin çürür sekerimmmArabayla da gezdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaparsan yürüyüş tezin çürür sekerimmmArabayla da gezdik
Dün evlilik sene-i devriyemdi azcık gezdikAyyy beni şoklardan şoka sokuyolaa olmuyor böyle ama yaa
Benim bugün henüz 62maşallahahahahh daha ben 2.000 atmışım
Benm de 5 gün sonra.. ne yapsam acabaDün evlilik sene-i devriyemdi azcık gezdik
GezinBenm de 5 gün sonra.. ne yapsam acaba
Ahahha iyi yapmıssınz bu sayılar benm rekorlarım hic kimse benm kadar minik yürümüyor bunu anladım artıkDün evlilik sene-i devriyemdi azcık gezdik
Biz hep geziyoruz zaten bu sefer akşama kadar oturalım ama çıkarız yine büyük uhtimal. Kacinci seneniz?
25 bin adım atarsın sen o günün serefineBenm de 5 gün sonra.. ne yapsam acaba
haaa iyi şükür bende hiç yürümemişim diyorum seninkini görünceBenim bugün henüz 62
Kız yok benim herif yerlerde sürünür okadara iflahi kalmaz.. geçen ben 10 bin yapmişmiyim yani diyor.. halbuki benm ekstra yurumelerim vardı onu kendine sayıyor25 bin adım atarsın sen o günün serefine
benimkide arabyal doğmuş sanki yürümeyi unutmuşKız yok benim herif yerlerde sürünür okadara iflahi kalmaz.. geçen ben 10 bin yapmişmiyim yani diyor.. halbuki benm ekstra yurumelerim vardı onu kendine sayıyor
Ahahahah yapsa demek ki izmire kadar gelirsin senKız yok benim herif yerlerde sürünür okadara iflahi kalmaz.. geçen ben 10 bin yapmişmiyim yani diyor.. halbuki benm ekstra yurumelerim vardı onu kendine sayıyor
benimkide arabyal doğmuş sanki yürümeyi unutmuş
İzmirmi kız Allah'a sen yapma ben insanım insanAhahahah yapsa demek ki izmire kadar gelirsin sen
sen adana mısın
yürümeye ayarlanmıs birer android robot olarak görüyorum ben sizleriİzmirmi kız Allah'a sen yapma ben insanım insan
Yok canım VAN liyak yani geçici vanliyim çocuğum olursa Vanlı olcak hiç tahmin etmezdim Vanlı olsun olsun da hayat iştesen adana mısın
Yok beyaa benm günüm hareketli zaten mecbur yuruyorum.surekli oturmayı sevmiyorum gülümyürümeye ayarlanmıs birer android robot olarak görüyorum ben sizleri
ahahahahahah işte hayat süprizlerle doludurYok canım VAN liyak yani geçici vanliyim çocuğum olursa Vanlı olcak hiç tahmin etmezdim Vanlı olsun hayat işte