- 18 Kasım 2020
- 20.555
- 49.620
- 548
Evet diğer isim ifşa olmama sebeptir adıma çok yakındı o yüzden değiştirdimGunaydinnnn prenses olmuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet diğer isim ifşa olmama sebeptir adıma çok yakındı o yüzden değiştirdimGunaydinnnn prenses olmuşsun
Farkettim ondan olduğunu valla bizi bilmeyen kalmadı zatenEvet diğer isim ifşa olmama sebeptir adıma çok yakındı o yüzden değiştirdim
Ben ismini bilmiyorum ama bende heryere söyledimFarkettim ondan olduğunu valla bizi bilmeyen kalmadı zaten
Sen bilme barim dur demiyimBen ismini bilmiyorum ama bende heryere söyledim
AmaaaaaaaaaSen bilme barim dur demiyim
Bı türkü var denizin diibinde demirden evler diye orda geçen isimAmaaaaaaaaa
Nereden bileyim onuBı türkü var denizin diibinde demirden evler diye orda geçen isim
Nereden bileyim onu
İnsan gizli söylerHatice
Şu şarkıyıda dinledim ofiste helal olsun millet sabah sabah bunu mu dinliyorsun diyorİnsan gizli söyler
kafam karışık dersinŞu şarkıyıda dinledim ofiste helal olsun millet sabah sabah bunu mu dinliyorsun diyor
Sen benim adımı biliyor musunkafam karışık dersin
Bak dün bende İbrahim Erkal açtım sora dedim ayyy yok dinleyemecehm. Yokk bilmiyorummm Melisa?Sen benim adımı biliyor musun
MelikeBak dün bende İbrahim Erkal açtım sora dedim ayyy yok dinleyemecehm. Yokk bilmiyorummm Melisa?
Kız nasıl ifşa oluyorsun Melisle Melike çok zor bı denklemMelike
Ya ne bilim arkadaşlarım melo meloş meliş böyle der mehlikoş falan bağdaşıtıp bulabilirlerKız nasıl ifşa oluyorsun Melisle Melike çok zor bı denklem
Ölme eşeğimmm olmeeeYa ne bilim arkadaşlarım melo meloş meliş böyle der mehlikoş falan bağdaşıtıp bulabilirler
önlem alayım dedim memleketimi ismimi her yerde söyledim amaÖlme eşeğimmm olmeee
Bu elemanı burda nalin