- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.387
- 598
Yerim ben o bilimseli sonra yürüyerek eritirimBu arada kimsecikler uymuyor bilimsel calisma yayınlandı burada fazla yürümeyecektik hani yine çostunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim ben o bilimseli sonra yürüyerek eritirimBu arada kimsecikler uymuyor bilimsel calisma yayınlandı burada fazla yürümeyecektik hani yine çostunuz
Ben görmedim o çalışmayıBu arada kimsecikler uymuyor bilimsel calisma yayınlandı burada fazla yürümeyecektik hani yine çostunuz
1500 e ben seviniyorumBulabilirsem atayım 1500 adım falan yürüdüm
DurdurulamıyorlardıYerim ben o bilimseli sonra yürüyerek eritirim
Dündü ama1500 e ben seviniyorum
Iyi yapmışsın canım
Daha fazlası olmadı,Iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun yürüyüşle eritirH M yedi o çalışmayı ondan
Sosyalimm buraya minnos adımlar atan kisiler getircem görceksinIyi yapmışsın canım
Bizede örnek olsun kuzum getirSosyalimm buraya minnos adımlar atan kisiler getircem görceksin
Sosyalimm buraya minnos adımlar atan kisiler getircem görceksin
Kuzum kafa kafaya verelim bulalım var mı bizim gibi minik adımlar atan grup çostu artık adımlarımı paylasamıyorumKimmiş oo
Yaaa bu gün çalışmadığı için yürüdüm normalde bunun yarısı olurHayir yanii bu nasıl minnoş Minnosprenses adımlarıda ismi gibi olur sandım ama yanılmısım
Kuzum kafa kafaya verelim bulalım var mı bizim gibi minik adımlar atan grup çostu artık adımlarımı paylasamıyorum
Ben denedim de ayak bileği kalın kaldı ancak iple bağlayasınAhaha ciddi mi
Deneyim birdaha ki sefere
Yarin evde deneyim hatta okadar pedal cevirdim
Aahahha söz vermeli bizeBulduk deriz bizi geçer kesin fasulyem ozaman napıcas
Çok datlısın ya, seninle paylaşırız yineSosyalimm buraya minnos adımlar atan kisiler getircem görceksin