- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
Iki gündür iyi gidiyosun kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki gündür iyi gidiyosun kuzu
Beni gör beni sakat ayakla ne yaptımIki gündür iyi gidiyosun kuzu
Ödem mi o? Tam cozemedim FotografdanBeni gör beni sakat ayakla ne yaptım
Kramp gibi ama değil gibi Di kapamın ağrıyor ama bu gün düz yolda yürüdüm basamak inip çıkamıyorum ayağım bükülmüyprÖdem mi o? Tam cozemedim Fotografdan
Ayy gecmis olsun ciddi bisi yok insallah... sakatlanms halinlr yurumemissindir dimi beni gecmis olma lutfenBeni gör beni sakat ayakla ne yaptım
Hani benm tebrigimmmmmheeeeeIki gündür iyi gidiyosun kuzu
YürüdümAyy gecmis olsun ciddi bisi yok insallah... sakatlanms halinlr yurumemissindir dimi beni gecmis olma lutfen
Yürüdüm
Kız senin ayaklar noldu ya
Yaaa dün hiç yürümedim neredeyse
Olsunn
Düz yolda yürüdüm basamak inip çıkamıyorum canım ama onun dışında iyi yürüdümKız senin ayaklar noldu ya
InanmammYaaa dün hiç yürümedim neredeyse
O zaman eklem yerlerinde bsy oldu canim. Aman dikkat et yinedeDüz yolda yürüdüm basamak inip çıkamıyorum canım ama onun dışında iyi yürüdüm
Şaka yaptım. Naz yapiyorum size
Bulabilirsem atayım 1500 adım falan yürüdümInanmamm
Annem masaj yaptı yağla poşet bağladı üzerine tülbent sabaha kadar öyle kaldı iyi geldi dizimin üzerinde ağrı var iç kısmında değilO zaman eklem yerlerinde bsy oldu canim. Aman dikkat et yinede
Bu arada kimsecikler uymuyor bilimsel calisma yayınlandı burada fazla yürümeyecektik hani yine çostunuzŞaka yaptım. Naz yapiyorum size