- 26 Mart 2018
- 28.448
- 127.965
- 598
Gayet iyi gidiyorsun canım, vücut alıştı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyi gidiyorsun canım, vücut alıştı sanırım
Demek ondan hep bunlarASSOSyal bak fazla yürümemen gerekiyormuş
Sen bişey biliyordun da o kadar yürüyordun. Bize niye dimedinAhahha zararlı diyoo o kadar çok yürümeyinn kızlar
hahahha yürumeyin dedimm ama dinlemedinizSen bişey biliyordun da o kadar yürüyordun. Bize niye dimedin
Ayşo burda her gece rekor kırıyordum ben amaHerkese
Evet
Kırma bebeğim, bak ben demiyorum. Bilim insanları diyor 10 bin adım şeysi pazarlama reklamıymışAyşo burda her gece rekor kırıyordum ben ama
Artık 7500ü geçmek yok 4400 adım 53 dakika demiş, oysa daha çok oluyor, kaplumbağa hızını mı kast ettilerAyşo burda her gece rekor kırıyordum ben ama
Beş adım yürüyüp iki adım koşsam demek yetecekKırma bebeğim, bak ben demiyorum. Bilim insanları diyor 10 bin adım şeysi pazarlama reklamıymış
Yarın ben yürümeyeceğimArtık 7500ü geçmek yok 4400 adım 53 dakika demiş, oysa daha çok oluyor, kaplumbağa hızını mı kast ettiler
Heeeee, evin içinde dolanma deli danalar gibiBeş adım yürüyüp iki adım koşsam demek yetecek
Yürüme dememişler ki, az yürü demişlerYarın ben yürümeyeceğim
Bencede sakin bir hafta mola versem iyi.olur ayşomHeeeee, evin içinde dolanma deli danalar gibi
Şok etcem benYürüme dememişler ki, az yürü demişler
Minnoş kalbimi kandırık yapmıyorsun değil miBencede sakin bir hafta mola versem iyi.olur ayşom
Ben ne dersem o yapmam dediysem yapmam, söz verdiysem yaparımMinnoş kalbimi kandırık yapmıyorsun değil mi
Hadi gene iyisiniz. Benim sayemde bir rakibi ekarte ettinizBen ne dersem o yapmam dediysem yapmam, söz verdiysem yaparım
Sen nirdeydin şimdiye kadarHadi gene iyisiniz. Benim sayemde bir rakibi ekarte ettiniz
Ben hep evdeyim ayolSen nirdeydin şimdiye kadar
Ayşo sen bu topigi nerden keşfettin acabasi ayağıma mi sıkıyorum şuanHadi gene iyisiniz. Benim sayemde bir rakibi ekarte ettiniz