Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Rahatsız etmedim seni oyuzden tahmin ettiğim.. dinlen olsun iyiz işte yiyoz iciyoz yuruyoz
Kuzum senin metabolizma hızlı galiba cok iyi gidiyordun, ben o kadar ramazanda sifir ekmek ile oruc tuttum sadece iki kilo

Nevoşum yaaa ina doktora gidebilirsin
Canım yarına randevu almıştım.Bugün ağrım geçti diye iptal ettim.Şu sebeple yaptım.Yarın 17 gün sonunda herkes hastaneye ve dışarı çıkacak.Ondan biraz daha bekleyeyim dedim.Riske girmeyeyim .
Akşam yürüyeyim dedim ağrım başladıAy sonuna randevu bakacağım.

Kuzum senin metabolizma hızlı galiba cok iyi gidiyordun, ben o kadar ramazanda sifir ekmek ile oruc tuttum sadece iki kilo
Ben kendi vücudumu tanıdım biraz o yzuden gülüm ben .mesela meyve yersem bı 2 gün şaşırtan bunyemi kilo verimim kolaylaşıyor. Hamilelikte de mide bulantısında sadece meyve yedim 4 kilo verdim ama kasıtlı değildi yiyemiyorum

Evet nevoşum yarın bi yığılma yaşanır kesin, demek randevu bulmak kolay, ay sonu iyi olur

O zaman bir dün deli gibi cikilata yesem ertesi gün yemesem şok olur muyum acaba

Ciikilata yemeyecen başka şeyler yapacaksın onuda yersin ama kilo vermeden değil.
Ben mesela pirinç lapası yaptım
Patates yaptım
Meyve
Ekmek ve şeker yok. İşte Şok şok şok
Ama pirinç ve patateste şeker var meyvede de var ben şeker ilacı başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…