Rahatsız etmedim seni oyuzden tahmin ettiğim.. dinlen olsun iyiz işte yiyoz iciyoz yuruyozSelam şekerler nasılsınız
Ben çok yürüyemiyorum.4 bin 5 bin ancak
Bugün biraz yürüyeyim dedim ağrılar arttı.Ondan bir süre böyle devam edeceğim
Nevoşum yaaa ina doktora gidebilirsinSelam şekerler nasılsınız
Ben çok yürüyemiyorum.4 bin 5 bin ancak
Bugün biraz yürüyeyim dedim ağrılar arttı.Ondan bir süre böyle devam edeceğim
Kuzum senin metabolizma hızlı galibaRahatsız etmedim seni oyuzden tahmin ettiğim.. dinlen olsun iyiz işte yiyoz iciyoz yuruyoz
Canım yarına randevu almıştım.Bugün ağrım geçti diye iptal ettim.Şu sebeple yaptım.Yarın 17 gün sonunda herkes hastaneye ve dışarı çıkacak.Ondan biraz daha bekleyeyim dedim.Riske girmeyeyim .Nevoşum yaaa ina doktora gidebilirsin
Ben kilo bile vermedim tek iftar ekmeksizKuzum senin metabolizma hızlı galibacok iyi gidiyordun, ben o kadar ramazanda sifir ekmek ile oruc tuttum sadece iki kilo
Ben kendi vücudumu tanıdım biraz o yzuden gülüm ben .mesela meyve yersem bı 2 gün şaşırtan bunyemi kilo verimim kolaylaşıyor. Hamilelikte de mide bulantısında sadece meyve yedim 4 kilo verdim ama kasıtlı değildi yiyemiyorumKuzum senin metabolizma hızlı galibacok iyi gidiyordun, ben o kadar ramazanda sifir ekmek ile oruc tuttum sadece iki kilo
Evet nevoşum yarın bi yığılma yaşanır kesin, demek randevu bulmak kolay, ay sonu iyi olurCanım yarına randevu almıştım.Bugün ağrım geçti diye iptal ettim.Şu sebeple yaptım.Yarın 17 gün sonunda herkes hastaneye ve dışarı çıkacak.Ondan biraz daha bekleyeyim dedim.Riske girmeueyim dedim.
Akşam yürüyeyim dedim ağrım başladıAy sonuna randevu bakacağım.
Niye Öyle oluyo Nevoş yaaBen kilo bile vermedim tek iftar ekmeksiz
Bayram öncesi almıştım canımEvet nevoşum yarın bi yığılma yaşanır kesin, demek randevu bulmak kolay, ay sonu iyi olur
Tiroid galiba canımNiye Öyle oluyo Nevoş yaa
Bende çarşıya gideyim diyorum ama yarın gitmeyeceğim ertesi gün kısmetse hücuma uğramak istemiyorumEvet nevoşum yarın bi yığılma yaşanır kesin, demek randevu bulmak kolay, ay sonu iyi olur
O zaman bir dün deli gibi cikilata yesem ertesi gün yemesem şok olur muyum acabaBen kendi vücudumu tanıdım biraz o yzuden gülüm ben .mesela meyve yersem bı 2 gün şaşırtan bunyemi kilo verimim kolaylaşıyor. Hamilelikte de mide bulantısında sadece meyve yedim 4 kilo verdim ama kasıtlı değildi yiyemiyorum
O troidi ordan söküp atmak istiyorum zaten nevoşTiroid galiba canım
Ciikilata yemeyecen başka şeyler yapacaksınO zaman bir dün deli gibi cikilata yesem ertesi gün yemesem şok olur muyum acaba
Herkes aynı düşünürse yandıkBende çarşıya gideyim diyorum ama yarın gitmeyeceğim ertesi gün kısmetse hücuma uğramak istemiyorum
Yeter ama ya ben 4 aydır gidemiyorum onlar az daha otursun aaaaaaHerkes aynı düşünürse yandık
Ama pirinç ve patateste şeker varCiikilata yemeyecen başka şeyler yapacaksınonuda yersin ama kilo vermeden değil.
Ben mesela pirinç lapası yaptım
Patates yaptım
Meyve
Ekmek ve şeker yok. İşte Şok şok şok
Tmm sen kiz onlara çıkmazlar bi dahaYeter ama ya ben 4 aydır gidemiyorum onlar az daha otursun aaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?