- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
Ne güzel misss kokulun yanındaİyiyim, yeni hayatıma ve meleğime alışmaya çalışıyorum sizler nasılsınız? Özledim.
Yazın bebisle yürürsün artık sende bizde iyiz yürümeye geldik dünyaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel misss kokulun yanındaİyiyim, yeni hayatıma ve meleğime alışmaya çalışıyorum sizler nasılsınız? Özledim.
Haha inşallah ya başlarım yavaş yavaş, fena sıcak buralarNe güzel misss kokulun yanında
Yazın bebisle yürürsün artık sende bizde iyiz yürümeye geldik dünyaya
Tatil mi yoksaaKızlar bugün yurumedim ben. 2600 sadece
İvetttt iveeeeetTatil mi yoksaa
Bak sonra değildi falan diyosunuz minnacık adimlar atıyorumm paylasamıyorumİvetttt iveeeeet
Yok tatliskom az yürüdüm valla daha yürümen halim de pek yok niyeyse bugünBak sonra değildi falan diyosunuz minnacık adimlar atıyorumm paylasamıyorum
Tamam öyleyse geçeyim mi seniiYok tatliskom az yürüdüm valla daha yürümen halim de pek yok niyeyse bugün
Beni geç te diverleriniTamam öyleyse geçeyim mi senii
Beni de geç kuzum
O cok ama çok zorBeni de geç kuzum
Sen yaparsın kiO cok ama çok zor
yaaa bukadar kaytarma olurRegen_ senin için yürümüyorum ozaman benide geçebilirsin
Bu moral bu destek mutlu ettiSen yaparsın ki
Ayyy fedakar arkadasım benimmm yoksa 10 bin adım atardın dimiRegen_ senin için yürümüyorum ozaman benide geçebilirsin
Sendemi yurumedin yarın diyet falakasina yatıyoruz bugün yiyebildigin kdar tatlı baklava yeBeni de geç kuzum
Sendemi yurumedin yarın diyet falakasina yatıyoruz bugün yiyebildigin kdar tatlı baklava ye
Bayraming cozuting canim isim koydum böyle yarın tekrar başlıyorum dikkat etmeyeSenin şekersiz günler ne alemde gaptanım devam mı:)