- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
minicik yürüyenler de var canım. maksat bir birimizi güdülemek, yarış yok zaten. Sen o çok yürüyen yaramazlara bakmaAslında çok yürüyemiyorum malum ev içinde olduğumuz için ama sizinle az da olsa yürümeyi isterim. Şöyle Bi baktım da sizin maşallahınız var benim minicik yürüşüm kabul edilirse katılmak isterim
PesBende soruyorumsorun ney sence
İstanbul'a ben vandayimNerdeler ailen hadi inşallah muradın gerçekleşir
Minicik derken çok mu minikAslında çok yürüyemiyorum malum ev içinde olduğumuz için ama sizinle az da olsa yürümeyi isterim. Şöyle Bi baktım da sizin maşallahınız var benim minicik yürüşüm kabul edilirse katılmak isterim
minicik yürüyenler de var canım. maksat bir birimizi güdülemek, yarış yok zaten. Sen o çok yürüyen yaramazlara bakma
Hele kiminicik yürüyenler de var canım. maksat bir birimizi güdülemek, yarış yok zaten. Sen o çok yürüyen yaramazlara bakma
Oy uzakmış canımİstanbul'a ben vandayimçok özledim herkesi pandemi yanlizligindan bıktım..
Sağlık olsun ama 1 buçuk senedir gidemedim artık beklemekte zorlanıyorumOy uzakmış canımallah sağlık sıhat versin gidersin inşallah yanlızlık çok zor
Bağamı didin yoksaHele kiburdakine hiç bakma
Doğru sen 20 bin adından aşağı atmiyordunBağamı didin yoksa
Bu hastalık insanın elini kolunu bağlıyorSağlık olsun ama 1 buçuk senedir gidemedim artık beklemekte zorlanıyorum
PisssDoğru sen 20 bin adından aşağı atmiyordun
Hemde nasıl çok özledim çok bı şekilde hayırlısıyla gitmek istiyorum kucaklamak istiyorumBu hastalık insanın elini kolunu bağlıyor
İnşallah kavuşursunuz canım yasaklar kalkınca git diyecemde bilemedim şimdiHemde nasıl çok özledim çok bı şekilde hayırlısıyla gitmek istiyorum kucaklamak istiyorum
Duygudan duyguya sürükleme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?