- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- 1
- 86.392
- 598
Gidecegm iyi bekledim olacağa çare yo elbet ama kacicam mecburİnşallah kavuşursunuz canım yasaklar kalkınca git diyecemde bilemedim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidecegm iyi bekledim olacağa çare yo elbet ama kacicam mecburİnşallah kavuşursunuz canım yasaklar kalkınca git diyecemde bilemedim şimdi
Kaç atıyorkiSeni bile geçiyor artık yeni başladı ama bugün 5 bin adım atar bak gör.
5 bin atıyor meselaKaç atıyorki
Öyle valla babamlarda gelmişlerdi çok korktuk ama şükür bişey olmadı insan özlüyor işte.Gidecegm iyi bekledim olacağa çare yo elbet ama kacicam mecbur
Bence atmıyor sırıttığına göre5 bin atıyor mesela
Geçen sene kayinpederlete gittik geldik gezdik şükür birşey olmadı bundada bakicaz bı caresine inşallahÖyle valla babamlarda gelmişlerdi çok korktuk ama şükür bişey olmadı insan özlüyor işte.
Atıyor behh 5 bine yakındı. Hergun en az 5 bin hiç olmazsa sağlıklı olaniBence atmıyor sırıttığına göre
Tamam inandımAtıyor behh 5 bine yakındı. Hergun en az 5 bin hiç olmazsa sağlıklı olani
Hadi hayırlısı ❤Geçen sene kayinpederlete gittik geldik gezdik şükür birşey olmadı bundada bakicaz bı caresine inşallah
Bugün okadar isim var ki evi temizleyeceğim yemek içmek yapilcak.. dışarı çıkılacak.Tamam inandım
BenimdeBugün okadar isim var ki evi temizleyeceğim yemek içmek yapilcak.. dışarı çıkılacak.
Şimdi evde olunca insan daha da salıyor dışarı çıkamayıncaminicik yürüyenler de var canım. maksat bir birimizi güdülemek, yarış yok zaten. Sen o çok yürüyen yaramazlara bakma
Hedefim 5bin olsun o zamanMinicik derken çok mu minik
En az 5 bin olsa iyi mesela
Kesnlkle şartla kendiniŞimdi evde olunca insan daha da salıyor dışarı çıkamayınca
Minik adımlarım la beni de alın aranıza sizinle bende artırırım inşallah saat kaçta bildirim yapılıyor
Hedefim 5bin olsun o zaman
Tabi olduğu kadar artırmaya da çalışırım ama genelde çok adımlayan birisi değilim burda Motive olurum inşallah
He öyle oluyor hayatta böyle değilmi ama burda çok hızlı gelişiyor olay birine gülerken birine ışık hiziyla üzülüyoruz ne ağlamadan ne gulmeden bizim iş ,Bi gülüyorum bi üzgünçlü sımayli
Cimri alistirma kendini bak yeni arkadaşlar motive olmak istiyor sende işik yakabilirsin birine
He öyle oluyor hayatta böyle değilmi ama burda çok hızlı gelişiyor olay birine gülerken birine ışık hiziyla üzülüyoruz ne ağlamadan ne gulmeden bizim iş ,
Bazen İstanbul'da o gezdigim dükkanları bile anımsıyorum yani özlüyor herşeyi insan.Ağlamakla gülmek kardeşmiş ya :))
Aileye uzak olmak çok zordur Allah kavuştursun sizleri ne diyim
Sana insaflı davranmışlar