- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 35
Keyfi yerinde heralde cnm, sancı mancı yok hiç ne zaman gelicek belli değil.Kız bebiş geldi gelicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyfi yerinde heralde cnm, sancı mancı yok hiç ne zaman gelicek belli değil.Kız bebiş geldi gelicek
Normal doğum istediğim için doktor aktif ol dedi cnm. 8-10 bin adım atıyorum azaltayım mı dedim azaltma yürüyüşe devam dedi needeyimKız bebiş geldi gelicek
Hımbılmı?
Burdayım
Yok be hastaykende mi yürüyek ölekmi
Grip canım mühim değil ama baya ağır geçti bu kesNe hastalığı hayırdır inş
Geçmiş olsun tek grip olsun da geçiyor illa kiGrip canım mühim değil ama baya ağır geçti bu kes
Teşekkür ederim canım aynen çok şükür ❤Geçmiş olsun tek grip olsun da geçiyor illa ki
Hala iyi olmadinmi canimTeşekkür ederim canım aynen çok şükür ❤
İyiyim canım şükür korktum valla koronadır diye ama yok grip az boğazımda sesimde kırgınlık kaldı o da geçer.Hala iyi olmadinmi canim
Hadi inşallah geçer bir an önceİyiyim canım şükür korktum valla koronadır diye ama yok grip az boğazımda sesimde kırgınlık kaldı o da geçer.
Geçti şükür canımcım ❤Hadi inşallah geçer bir an önce
YuruyormusunGeçti şükür canımcım ❤
Geç bile kaldın sormakla iki günlük depresyonumu aşmış bulunmaktayım 2 biim cepte hadi hayırlısıYuruyormusun
Gecmi kaldım soruyorum sürekli uyuz hastaym diyorsunGeç bile kaldın sormakla iki günlük depresyonumu aşmış bulunmaktayım 2 biim cepte hadi hayırlısı
Hee varsa yoksa yürüyüş zatenGecmi kaldım soruyorum sürekli uyuz hastaym diyorsun
Yok az bı zaman sadece yürüyüş kısmıHee varsa yoksa yürüyüş zaten
Soruyom yaYok az bı zaman sadece yürüyüş kısmı
Ben seni her şekilde soruyorum sen soruyomusun hıh
Bende soruyorum sorun ney senceSoruyom ya
Nerdeler ailen hadi inşallah muradın gerçekleşirŞu sıralar depresiflik yok şükür üstümde kendimi iyi hissediyorum hamdolsun. Ama yasakların kalkmasını ve ailemin yanına gitmeyi istiyorum sağ saglim inşallah gönlümde bu var şuan