Ev içinde gayet iyi canımiyi geceler kızlar
20 adımlık odada kah döne döne kah koşa koşa kah geri geri bu kadar oldu valla
Normalde ev işlerini yaparken de takardım artık takmıyorum sadece spor olsun diye attıklarımı sayıyorum baya zor oldu vallaEv içinde gayet iyi canım
Daha ne yapacaksın bu saatte bukadar yurunurmu yavErken paylaşıyorum ki ek yapmayayım. Dün de çok yürümüştüm, bugün yeterli bu kadar.H M Eki Görüntüle 2801648
Eşimle yürüdük bugün. Ona kazak almıştım, onu değişmeye gidip geldik yürüyerek. Uzaktı mesafe.Daha ne yapacaksın bu saatte bukadar yurunurmu yav
Hey maşallahErken paylaşıyorum ki ek yapmayayım. Dün de çok yürümüştüm, bugün yeterli bu kadar.H M Eki Görüntüle 2801648
Öyleyse iyi olmuş canim uzun uzun yürümeyi özledim ya dışardaEşimle yürüdük bugün. Ona kazak almıştım, onu değişmeye gidip geldik yürüyerek. Uzaktı mesafe.
Ben evi dolanıyorum odada dolanmak zoriyi geceler kızlar
20 adımlık odada kah döne döne kah koşa koşa kah geri geri bu kadar oldu valla
Geçmiş olsun tatlım neyi var hayirolsun inşallah kötü birşey yok ya?İyi geceler kızlar nasılsınız?
Eşim yarın bir operasyon için hastaneye yatacak. Ben ne yazık ki refakat edemeyeceğim.dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Bildiğiniz şifa duaları varsa paylaşıp, benimle beraber siz de katılırsanız çok mutlu olurum. Allah razı olsun şimdiden.
Sağol canım. Safra kesesinin alınması gerekiyordu. Bir süredir doktor takibindeydi ama bir türlü ameliyat için uygun değerleri yakalayamadık. En sonunda da tıkanıklık oldu ve karaciğerine zarar verdi maalesefGeçmiş olsun tatlım neyi var hayirolsun inşallah kötü birşey yok ya?
çok geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.İyi geceler kızlar nasılsınız?
Eşim yarın bir operasyon için hastaneye yatacak. Ben ne yazık ki refakat edemeyeceğim.dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Bildiğiniz şifa duaları varsa paylaşıp, benimle beraber siz de katılırsanız çok mutlu olurum. Allah razı olsun şimdiden.
Oyy üzülme inşallah güzel geçsin hemencecik iyileşsin. Dua ederiz inşallah endişeli olmakta haklısın ama sorunsuz geçer inşallahSağol canım. Safra kesesinin alınması gerekiyordu. Bir süredir doktor takibindeydi ama bir türlü ameliyat için uygun değerleri yakalayamadık. En sonunda da tıkanıklık oldu ve karaciğerine zarar verdi maalesefyarın biraz da olsa riskli bir işlemle açacaklar, sonrasında da her şey yolunda olursa ameliyatı olacak. çok korkuyorum.
çok geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.
Sağolun, çok teşekkür ederimOyy üzülme inşallah güzel geçsin hemencecik iyileşsin. Dua ederiz inşallah endişeli olmakta haklısın ama sorunsuz geçer inşallah
Sağol canım Allah razı olsun.Delirtiyor canım bu linkdeki duaları okuyabilirsin.
Hastalık için en etkili mucize dualar! Hastanın Åifa bulması için hangi dua okunur?
Ölüm döÅeÄinde olup aÄır hastalıÄa yakalanan bir kiÅinin Allah'tan ümit ederek Åifa bulması için okuyabileceÄi bazı etkili Åifa duaları vardır. Bu haberimizde swww.yasemin.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?