- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 35
Tospikim hızla büyüyo ablası benim göbek de iyice büyüdü. Yuvarlanma aşamasındayımMermiiim nasilsinn tospikin nasıl bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tospikim hızla büyüyo ablası benim göbek de iyice büyüdü. Yuvarlanma aşamasındayımMermiiim nasilsinn tospikin nasıl bakayım
Daha yuvarlanirsin sennn az kaldı valla iner gobuşun yakındaTospikim hızla büyüyo ablası benim göbek de iyice büyüdü. Yuvarlanma aşamasındayım
Evet öyle diyolla, inme aşamasına az kaldı heralde. 32. Haftadayım. Bakalım ne zaman inecekDaha yuvarlanirsin sennn az kaldı valla iner gobuşun yakında
Geç gördüm ama geldim kaptan bu zalımlar beni unuttu sen vefalı çıktınAnam. Benim de basenler var. Ama yavas da olsa gidiyor. Kas mas yok
Ciktim bisiklete. Pedali kim cevirecek simdi
JES gelseneee
Seni geçecek 2 kişi vardır varsa Nevreste ve C Capanin Gururu TeyomAdim sayimi gecen olmazsa güncellenmem. Ama olursa güncellerim H M kabul mu
Bugün bu kadar
Silinmez canim gecmis vardır
Geçmiş olsun canım. Temas mı varKuzum sen söyleyince tekrar baktım bulamadım. Bu arada bir süre paylaşım yapamayacağım. 10 günlük karantinadayız
Geçmiş olsun canım. Temas mı var
Evde de izole olmaya çalışın kuzum. Ben olmamıştım, virüs yüküm çok oldu. İnşallah eşin de almamıştırSaol canım evet temas var eşimin iş yerinden
Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatirsiniz..Saol canım evet temas var eşimin iş yerinden
Böğün kaç adım atacaksın
Gunayyyyydinnnnnnnnnnnnnn
Cumartesi bugun. Seni geciceemBöğün kaç adım atacaksın
300ü 30bin gördümCumartesi bugun. Seni geciceem
Cocuklar Ilk defa annemde kaldi gece. Oraya gitmeden 10bin yapacagim diyordum. 300adimdayim ve az önce aradilar, ne zaman geliyorsun diye
10 bin yapsam sevincem
Icim acildiGunayyyyydinnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 2800964