• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

iyi geceler kızlar :36:
20 adımlık odada kah döne döne kah koşa koşa kah geri geri bu kadar oldu valla:D

Eklentiler

• D18EA626-50B4-4EAE-BD23-D1BBA80BEF90.png
    D18EA626-50B4-4EAE-BD23-D1BBA80BEF90.png
    257,5 KB · Görüntüleme: 22
İyi geceler kızlar nasılsınız?
Eşim yarın bir operasyon için hastaneye yatacak. Ben ne yazık ki refakat edemeyeceğim. 😔 dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Bildiğiniz şifa duaları varsa paylaşıp, benimle beraber siz de katılırsanız çok mutlu olurum. Allah razı olsun şimdiden.

Eşim yarın bir operasyon için hastaneye yatacak. Ben ne yazık ki refakat edemeyeceğim. 😔 dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Bildiğiniz şifa duaları varsa paylaşıp, benimle beraber siz de katılırsanız çok mutlu olurum. Allah razı olsun şimdiden.
Geçmiş olsun tatlım neyi var hayirolsun inşallah kötü birşey yok ya?

Geçmiş olsun tatlım neyi var hayirolsun inşallah kötü birşey yok ya?
Sağol canım. Safra kesesinin alınması gerekiyordu. Bir süredir doktor takibindeydi ama bir türlü ameliyat için uygun değerleri yakalayamadık. En sonunda da tıkanıklık oldu ve karaciğerine zarar verdi maalesef 😔 yarın biraz da olsa riskli bir işlemle açacaklar, sonrasında da her şey yolunda olursa ameliyatı olacak. çok korkuyorum. 😔

çok geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.

Sağol canım. Safra kesesinin alınması gerekiyordu. Bir süredir doktor takibindeydi ama bir türlü ameliyat için uygun değerleri yakalayamadık. En sonunda da tıkanıklık oldu ve karaciğerine zarar verdi maalesef 😔 yarın biraz da olsa riskli bir işlemle açacaklar, sonrasında da her şey yolunda olursa ameliyatı olacak. çok korkuyorum. 😔
Oyy üzülme inşallah güzel geçsin hemencecik iyileşsin. Dua ederiz inşallah endişeli olmakta haklısın ama sorunsuz geçer inşallah 💗

Kızlar bugünkü skorum 😘 bugün aşırı yedim ya çok suçlu hissediyorum o_O 5 tane ekleri gömdüm, çikolata fln da yedim bunun dışında:oha: kızımı şimdiden kötü yiyeceklere alıştırcam bu gidişle

Eklentiler

• 922A8ECD-B66A-482F-B7ED-C9CB490E52AC.jpeg
    922A8ECD-B66A-482F-B7ED-C9CB490E52AC.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 11
Back