- 22 Ağustos 2015
- 29.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.377
- 598
2 binin üstü kolay dolar akşam yemeği yiyeyimde inşallah zumbayla filan olur benmdeBenim 2 bin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 binin üstü kolay dolar akşam yemeği yiyeyimde inşallah zumbayla filan olur benmdeBenim 2 bin
Delirtiyor canım eşin nasıl? İnşallah iyi geçmiştir ameliyatı
Canlarım, bugünkü işlemi atlattık çok şükür. Bu gece hastanede. Yarın yeniden değerlerine bakılıp ameliyata karar verilecek. İnşallah sorunsuz olurDelirtiyor eşin nasıl oldu canim bugunmuydu ameliyat
Hadi insallah sağlıkla hallolsun.. Allah yardımcınız olsun.Canlarım, bugünkü işlemi atlattık çok şükür. Bu gece hastanede. Yarın yeniden değerlerine bakılıp ameliyata karar verilecek. İnşallah sorunsuz olur
Rabbim şifa versin canımCanlarım, bugünkü işlemi atlattık çok şükür. Bu gece hastanede. Yarın yeniden değerlerine bakılıp ameliyata karar verilecek. İnşallah sorunsuz olur
Cok gecmis olsun canim.Canlarım, bugünkü işlemi atlattık çok şükür. Bu gece hastanede. Yarın yeniden değerlerine bakılıp ameliyata karar verilecek. İnşallah sorunsuz olur
Hadi geçmiş olsun hemen düzelsin inş.Canlarım, bugünkü işlemi atlattık çok şükür. Bu gece hastanede. Yarın yeniden değerlerine bakılıp ameliyata karar verilecek. İnşallah sorunsuz olur
Daha ne olsunBugün baya yürüdüm daha da kalkmam yerimden bugün
Benim sorduğumanda baksanaKızlar daha anca kalkacağım felfecirden kalkamadım
Yürüyüşü halledeyim de yoksa kalacak bakarım gelinceBenim sorduğumanda baksana
Daaha 3 bin yeni kalktım olcak gibi değil halay filan cekicemKaç bin oldu
Yeni kalktim yaAma sen yavaş ilerliyorsun