Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Yaa bu kadar adım günlük nasıl atıyorsunuz ben çok hamım galiba( 5-6bin adım atsam 2 gün yatma moduna geçiyorum
Kuzum 1 yıldır günde 10 bin altına düşmedim kovid olduğum zaman haricinde. Kilo vermek için başladım. O motive etti. 18 kilo verdim. Şimdi de koruma için motive ediyor. Zihnimi de rahatlatıyor

Selam kızlar, izmir havası bana yaradı. Son zamanlardaki rekorumu kırdım.
normalde evde iş güç yemek sonra ancak tek sefer yürüyüşe çıktığım için 10bini zor dolduruyordum.
Anneyle olunca kafa rahat. Sabah öğlen akşm 3 kere çıktım yürüyüşe. Yorulmadım da böyle olunca.

Eklentiler

• 0FEB1E05-EAFF-462D-BC22-95909E7A9DDA.png
    199,5 KB · Görüntüleme: 14
Harika

Oyyy uyku sersemi görmemişim ki bak ne güzel olmuş seninde
Eheheh yok ya şaka yapıyorum canım benim kırk yılda bir kalkıp hareket etmisim sizinle boy ölçüşmek ne mümkün

Reactions: H M
Bugünlük de benden bu kadar @ H M cim. Artık karnım iyice büyüdü, +11 kilodayım bi tık azalabilir bundan sonra yürüyüşlerim.

Eklentiler

• CE717187-46E9-4A56-BE03-EAF2EC9DC43D.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 19
Canım ben pazartesi tekrar katılacağım inşallah bi squat yaptım 2 gündür basamıyom bacaklarıma

Reactions: H M
Yaa bu kadar adım günlük nasıl atıyorsunuz ben çok hamım galiba( 5-6bin adım atsam 2 gün yatma moduna geçiyorum

Yürüyüş yapıyorum evde okadar adım zor yani :) bu kadar zor geliyorsa sende yavaş yavaş arttırırsın adımlarını

Kuzum 1 yıldır günde 10 bin altına düşmedim kovid olduğum zaman haricinde. Kilo vermek için başladım. O motive etti. 18 kilo verdim. Şimdi de koruma için motive ediyor. Zihnimi de rahatlatıyor
Ayy geçmiş olsun ve tebrikler. Benim de var kilo fazlam. Havalar da güzelleşti ben de başlayayım yürüyüşe
Günün telaşı çok olmadığı sürece dolmuyor adım sayısı ya çıkarız ya da evde hareketli sporlarla oluyor başka seçenek olmayınca
Turluyoruz evdede :))
Yer varsa ben de gıyneşim mi şuraya azıcık
Aman aman o nasıl yürüyüş, tebrikler
Yürüyüş yapıyorum evde okadar adım zor yani :) bu kadar zor geliyorsa sende yavaş yavaş arttırırsın adımlarını
Öyle yapıcam artık 3-5 bin olsa kardır

Tabii gelebilirsin motive olur adımlarını at hergun düzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…