- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.380
- 598
Tamam bende bı ara öyleydim ayy o squaat adami mahvediyor bı yaa hasliyor adamı resmenCanım ben pazartesi tekrar katılacağım inşallah bi squat yaptım 2 gündür basamıyom bacaklarıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bende bı ara öyleydim ayy o squaat adami mahvediyor bı yaa hasliyor adamı resmenCanım ben pazartesi tekrar katılacağım inşallah bi squat yaptım 2 gündür basamıyom bacaklarıma
Canisi bende davuk gibiyim merak etme fazla yuruyemiyorumEheheh yok ya şaka yapıyorum canım benim kırk yılda bir kalkıp hareket etmisim sizinle boy ölçüşmek ne mümkün
Cildirircasina haha mesela 7 bin fazla çılgınca değil ama benm için suanlik öyleHayirli pazarlar, bugün cilginlar gibi yürüyor muyuuuzźzz
Amannnn hep MuMu85 in aklına uydum kalça yok bacak yok bende ne işim var squatla sünnet çocukları gibi yürüyomTamam bende bı ara öyleydim ayy o squaat adami mahvediyor bı yaa hasliyor adamı resmen
Bende var salçalı kadınımAmannnn hep MuMu85 in aklına uydum kalça yok bacak yok bende ne işim var squatla sünnet çocukları gibi yürüyom
Ben göbekliyim maalesef dehşetül vahşet bir göbeğim varBende var salçalı kadınım
Haha öyle oluyor acı çok değişik ya ama geçiyor sora.
Mekige başlarken de felaket olutor bı ilk.. ya ilk defa çalışınca fena.. göbeğe çalış öyleyseBen göbekliyim maalesef dehşetül vahşet bir göbeğim var
Aynen yaa alışırım zamanla inşallah. Evet göbek çalışmam lazım şimdilik tek yaptığım plank.Mekige başlarken de felaket olutor bı ilk.. ya ilk defa çalışınca fena.. göbeğe çalış öyleyse
Çok hareket bu haftalardan sonra artık erken doğumu tetikleyebilir diye canım. Yoksa yürürüm aynı şekilde :)yaaa zorlanıyor musun? Hareketler ağırlaştı mı?
Ayy o plank varya off acilae gözümde canlandı ne güzel yapiyordum bıraktım ham Hum yineAynen yaa alışırım zamanla inşallah. Evet göbek çalışmam lazım şimdilik tek yaptığım plank.
Oyy minnak artık zorluyor demek ya :) yesinlerÇok hareket bu haftalardan sonra artık erken doğumu tetikleyebilir diye canım. Yoksa yürürüm aynı şekilde :)
Çok hareket bu haftalardan sonra artık erken doğumu tetikleyebilir diye canım. Yoksa yürürüm aynı şekilde :)
50 tane yaptım ben 1. gün 50 değil miydi. 50 saniye plank yaptım 20+20+1020 squat mi getirdi seni bu hale
Çok hareket bu haftalardan sonra artık erken doğumu tetikleyebilir diye canım. Yoksa yürürüm aynı şekilde :)
50 tane yaptım ben 1. gün 50 değil miydi. 50 saniye plank yaptım 20+20+10
500 ip atladım
10 bin adım attım
Aynı gün
18:00-23:00 arası
Yoo 20 idi50 tane yaptım ben 1. gün 50 değil miydi. 50 saniye plank yaptım 20+20+10
500 ip atladım
10 bin adım attım
Aynı gün
18:00-23:00 arası
Ben 3 günü toptan yapmışım o zamanYoo 20 idi