- 15 Aralık 2013
- 15.607
- 35.807
- 798
Yürüyüşe mi çıkıyorsunuz yoksa geneli günün telaşında atılan adımlar mıAlışınca atılıyor ama hamlayinca ilklerde yoruyor cidden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüşe mi çıkıyorsunuz yoksa geneli günün telaşında atılan adımlar mıAlışınca atılıyor ama hamlayinca ilklerde yoruyor cidden
Kuzum 1 yıldır günde 10 bin altına düşmedim kovid olduğum zaman haricinde. Kilo vermek için başladım. O motive etti. 18 kilo verdim. Şimdi de koruma için motive ediyor. Zihnimi de rahatlatıyorYaa bu kadar adım günlük nasıl atıyorsunuz ben çok hamım galiba( 5-6bin adım atsam 2 gün yatma moduna geçiyorum
Ben özel yürüyorum canımYürüyüşe mi çıkıyorsunuz yoksa geneli günün telaşında atılan adımlar mı
Günün telaşı çok olmadığı sürece dolmuyor adım sayısı ya çıkarız ya da evde hareketli sporlarla oluyor başka seçenek olmayıncaYürüyüşe mi çıkıyorsunuz yoksa geneli günün telaşında atılan adımlar mı
HarikaSelam kızlar, izmir havası bana yaradı. Son zamanlardaki rekorumu kırdım.
normalde evde iş güç yemek sonra ancak tek sefer yürüyüşe çıktığım için 10bini zor dolduruyordum.
Anneyle olunca kafa rahat. Sabah öğlen akşm 3 kere çıktım yürüyüşe. Yorulmadım da böyle olunca.
Neynyyy sana canım
Harikaa yok mu banaNeynyyy sana canım![]()
Oyyy uyku sersemi görmemişim ki bak ne güzel olmuş senindeH M Yi 5 adımla gecmenin haklı gururuyla bu paylasımı sizlere yapmayı bir borç bilirim
veee paylasımımı dört gözle bekleyen canlarım M -Murphy C Capanin Gururu Teyom
Eki Görüntüle 2796707
Eheheh yok ya şaka yapıyorum canım benimOyyy uyku sersemi görmemişim ki bak ne güzel olmuş seninde![]()
Bugünlük de benden bu kadar @ H M cim. Artık karnım iyice büyüdü, +11 kilodayımbi tık azalabilir bundan sonra yürüyüşlerim.
Yaa bu kadar adım günlük nasıl atıyorsunuz ben çok hamım galiba( 5-6bin adım atsam 2 gün yatma moduna geçiyorum
Ayy geçmiş olsun ve tebrikler. Benim de var kilo fazlam. Havalar da güzelleşti ben de başlayayım yürüyüşeKuzum 1 yıldır günde 10 bin altına düşmedim kovid olduğum zaman haricinde. Kilo vermek için başladım. O motive etti. 18 kilo verdim. Şimdi de koruma için motive ediyor. Zihnimi de rahatlatıyor
Yer varsa ben de gıyneşim mi şuraya azıcıkGünün telaşı çok olmadığı sürece dolmuyor adım sayısı ya çıkarız ya da evde hareketli sporlarla oluyor başka seçenek olmayınca
Turluyoruz evdede :))
Aman aman o nasıl yürüyüş, tebriklerSelam kızlar, izmir havası bana yaradı. Son zamanlardaki rekorumu kırdım.
normalde evde iş güç yemek sonra ancak tek sefer yürüyüşe çıktığım için 10bini zor dolduruyordum.
Anneyle olunca kafa rahat. Sabah öğlen akşm 3 kere çıktım yürüyüşe. Yorulmadım da böyle olunca.
Öyle yapıcam artık 3-5 bin olsa kardırYürüyüş yapıyorum evde okadar adım zor yani :) bu kadar zor geliyorsa sende yavaş yavaş arttırırsın adımlarını![]()
Tabii gelebilirsin motive olurAyy geçmiş olsun ve tebrikler. Benim de var kilo fazlam. Havalar da güzelleşti ben de başlayayım yürüyüşe
Yer varsa ben de gıyneşim mi şuraya azıcık
Aman aman o nasıl yürüyüş, tebrikler
Öyle yapıcam artık 3-5 bin olsa kardır