- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.380
- 598
En az ne kadar olur ki 5 bin degilmi ideal çok kolay aslında :))Alt ligin en lat kademesinden girebilirmiyim yeni başladım da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az ne kadar olur ki 5 bin degilmi ideal çok kolay aslında :))Alt ligin en lat kademesinden girebilirmiyim yeni başladım da
En az ne kadar olur ki 5 bin degilmi ideal çok kolay aslında :))
Olur olur arttırarak gidersin gayet iyi goruyormussun bende anca okadar yapabiliyorum sınavı atlatsyim da güzelce yuruyecegm.En az 2000 var elimde
Ayak bel problemli şu an baya yürüyünce ağrım oluyo bide başımızdan geçenler isteksizlik yaptı hiç istemiyodum.
Ama kilo vermeyi desteklemesi için yürümem lazım okul bahanesiyle başlamış oldum 7-8 bini gördüm olur mu?
Kullananlar var A Arrietty_ C Capanin Gururu TeyomAkıllı saat kullanıyomusunuz? El kol hareketlerinide fazlaca aldığından dolayı biraz yüksek çıkıyo sanki sayı
Akıllı saat kullanıyomusunuz? El kol hareketlerinide fazlaca aldığından dolayı biraz yüksek çıkıyo sanki sayı
Akıllı saat kullanıyomusunuz? El kol hareketlerinide fazlaca aldığından dolayı biraz yüksek çıkıyo sanki sayı
Bende bi dahakine bakim telinkiyle saatin ölçtüğünün ne kadar farkı varxiaomi mi band 3 kullanıyorum.
İphone ve saat ikisi de sıfırken şöyle uzun bir yürüyüşe çıktığımda iphone un daha yüksek saydığını farkettim ben.
Yürüyüşten yeni geldim@Regen_ @Murpyy @MuMu85 @Anka C Capanin Gururu TeyomNevreste
Delirtiyor @Aiglethe4th
A Arrietty_ costunmu bugünnabaysiniz daha hiç yurumedimmm
Ben yürümeye başlayayım biraz ,akşam goruşuruz
Yürüyüşten yeni geldim![]()
12 bine yakın olduBugün yürümim diyodum bunları okuyunca vazgeçtim yürümek istiyorum
12 bine yakın oldu![]()
En az 4 bin olsun bariİlk günden ürkütme beni nevo dur daha yeni tay tay yapıyorum![]()
En az 4 bin olsun bari![]()
Sen bakma onlaraİlk günden ürkütme beni nevo dur daha yeni tay tay yapıyorum![]()
Sen bakma onlara. Bak ben 5600 ysptim
30dk adimla 3bin adim eder
Az kalmışSabah takmadım sonra bi alışverişe gittim geldiğimden beri dinleniyorum 1400 adım gösteriyo![]()
Nokta ve virgul e daha dikkat etmem lazim.5600 niye 3 bin oldu yanlış hesaplama ihtimali mi