• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

En az ne kadar olur ki 5 bin degilmi ideal çok kolay aslında :))

En az 2000 var elimde 😃

Ayak bel problemli şu an baya yürüyünce ağrım oluyo bide başımızdan geçenler isteksizlik yaptı hiç istemiyodum.

Ama kilo vermeyi desteklemesi için yürümem lazım okul bahanesiyle başlamış oldum 7-8 bini gördüm olur mu?

• Muhteşem
Reactions: H M
Akıllı saat kullanıyomusunuz? El kol hareketlerinide fazlaca aldığından dolayı biraz yüksek çıkıyo sanki sayı

• Beğen
En az 2000 var elimde 😃

Ayak bel problemli şu an baya yürüyünce ağrım oluyo bide başımızdan geçenler isteksizlik yaptı hiç istemiyodum.

Ama kilo vermeyi desteklemesi için yürümem lazım okul bahanesiyle başlamış oldum 7-8 bini gördüm olur mu?
Olur olur arttırarak gidersin gayet iyi goruyormussun bende anca okadar yapabiliyorum sınavı atlatsyim da güzelce yuruyecegm.

Akıllı saat kullanıyomusunuz? El kol hareketlerinide fazlaca aldığından dolayı biraz yüksek çıkıyo sanki sayı

Saatine gore degisiyor. Denedim ve onayladim 😆

Huawei band 2 var bende. Istedigim kadar cirpinayim veya yerimde kosayim, tik yok.

Xiaomi mii band var birde. Onda ise oldugum yerde adimlayinca sayiyor. Kol olayini denemedim onda.

xiaomi mi band 3 kullanıyorum.
İphone ve saat ikisi de sıfırken şöyle uzun bir yürüyüşe çıktığımda iphone un daha yüksek saydığını farkettim ben.

Whach 6 var şimdi bende tel samsung saatin bağlanmasında hiç sorun yok ama uygulama çok sinir.
Ben geriye dönük bakmak istiyorum henüz göremedim onu. Samsungun kendi saati çok iyiydi.

• Beğen
xiaomi mi band 3 kullanıyorum.
İphone ve saat ikisi de sıfırken şöyle uzun bir yürüyüşe çıktığımda iphone un daha yüksek saydığını farkettim ben.
Bende bi dahakine bakim telinkiyle saatin ölçtüğünün ne kadar farkı var

• Beğen
Back