Ite kaka basaricaz sonundaBenim çocuklar benim paçada ben senin paçada. Peşindeyim
Bizde ördek cokDemek sende ordeklisin pes peşe yürüyorsunuz ne güzel
Tamam canım ben de sizden gördükçe hevese gelirimYa başlarda çok yaristik ama artık hareket etmek maksat diyoruz bazılarımız daha çok yruuyor tabi de hafta sonunda yine yuruyenleri sıralıyoruz tabi
Oooo ördek sürüsü diyelim onaDemek sende ordeklisin pes peşe yürüyorsunuz ne güzel
Tembellik nereye kadar.. ben hiç olmassa en az 5 bin yapayım diyorum fırsatım pek yok şu sıra.. bura olmasa salacagim iyice ilk aylar maşallah tazı gibiyydikTamam canım ben de sizden gördükçe hevese gelirim
Her zaman bir olmuyor ya. Ben de sabah erkenden çıkarsam olur sonra canlı dersler falan derken fırsatım olmuyor.Tembellik nereye kadar.. ben hiç olmassa en az 5 bin yapayım diyorum fırsatım pek yok şu sıra.. bura olmasa salacagim iyice ilk aylar maşallah tazı gibiyydik
Bende bugün 5 bin anca
1, o dan büyüktürBende bugün 5 bin anca
Olduğu.kadar olsunGündüz iyi yürüdüm. Ek yapar mıyım bilmiyorum
Hangi uygulama o canimŞu uygulamada neden foto yüklenmiyor ya
Ay ben orayı hiç kullanmiyorum yaKk nın uygulaması :)
Ay ben orayı hiç kullanmiyorum ya
Hiç rahat edemedim dediğin gibi foto.kismi özellikle telefonda indirdim duruyor öyle :))Daha rahat oluyor aslında neden kullanmıyorsun. Ama foto yüklenmiyor işte o gıcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?