- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
Ite kaka basaricaz sonundaBenim çocuklar benim paçada ben senin paçada. Peşindeyim
![]()
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ite kaka basaricaz sonundaBenim çocuklar benim paçada ben senin paçada. Peşindeyim
![]()
Bizde ördek cokDemek sende ordeklisin pes peşe yürüyorsunuz ne güzel![]()
Tamam canım ben de sizden gördükçe hevese gelirimYa başlarda çok yaristik ama artık hareket etmek maksat diyoruz bazılarımız daha çok yruuyor tabi de hafta sonunda yine yuruyenleri sıralıyoruz tabi![]()
Oooo ördek sürüsü diyelim onaDemek sende ordeklisin pes peşe yürüyorsunuz ne güzel![]()
Tembellik nereye kadar.. ben hiç olmassa en az 5 bin yapayım diyorum fırsatım pek yok şu sıra.. bura olmasa salacagim iyice ilk aylar maşallah tazı gibiyydikTamam canım ben de sizden gördükçe hevese gelirim![]()
Her zaman bir olmuyor ya. Ben de sabah erkenden çıkarsam olur sonra canlı dersler falan derken fırsatım olmuyor.Tembellik nereye kadar.. ben hiç olmassa en az 5 bin yapayım diyorum fırsatım pek yok şu sıra.. bura olmasa salacagim iyice ilk aylar maşallah tazı gibiyydik![]()
Bende bugün 5 bin anca
1, o dan büyüktürBende bugün 5 bin anca![]()
Olduğu.kadar olsunGündüz iyi yürüdüm. Ek yapar mıyım bilmiyorum![]()
Hangi uygulama o canimŞu uygulamada neden foto yüklenmiyor ya
Ay ben orayı hiç kullanmiyorum yaKk nın uygulaması :)
Ay ben orayı hiç kullanmiyorum ya![]()
Hiç rahat edemedim dediğin gibi foto.kismi özellikle telefonda indirdim duruyor öyle :))Daha rahat oluyor aslında neden kullanmıyorsun. Ama foto yüklenmiyor işte o gıcık :)