Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdik 2.yimmm
Bir aksilik olmazsa ben bu ölçüde yürümeye devam edeceğimAktif yuruyenler olarak
Nevreste
Delirtiyor
C Capanin Gururu Teyom
M -Murphy
succulentaski
Aiglethe4th
A Arrietty_
@ burda biri daha vardı ama kimdi kızlar ya![]()
Bende bı cogaltamadim ya kendime.bu hafta 5 bin ilan ediyorumBir aksilik olmazsa ben bu ölçüde yürümeye devam edeceğimYaza kadar incelmem lazım
![]()
Bir gün 2 bin civarı yürüdüm.O gün hava çok soğuktu.Bende bı cogaltamadim ya kendime.bu hafta 5 bin ilan ediyorum![]()
Dışarda yurunse bı.. felaket soğuk ya Mart soğuğu.. oralar iyi ne güzel evde geçmiyor zaman cidden.Bir gün 2 bin civarı yürüdüm.O gün hava çok soğuktu.
Evde zaman olmuyor.
Diğer günler en az 8 bin hedefim![]()
1 gün dışında bu sıra hava hep çok güzelDışarda yurunse bı.. felaket soğuk ya Mart soğuğu.. oralar iyi ne güzel evde geçmiyor zaman cidden.
Habibte mi canım. Başka kimse yoktu sankiAktif yuruyenler olarak
Nevreste
Delirtiyor
C Capanin Gururu Teyom
M -Murphy
succulentaski
Aiglethe4th
A Arrietty_
@ burda biri daha vardı ama kimdi kızlar ya![]()
Parkur yokmu şöyle yumuşak yürü ne güzel.. benm gittiğim parkta kadınlar yuruyordu bugün1 gün dışında bu sıra hava hep çok güzel
Aslında ven engebeli,taşlık yılkarda yürüyorum.Düz yoldan daha çok yoruyor.
İnşaallah faydasını görürüm![]()
Merhaba ,Aktifiz 7 8 kişi yürüyoruz şuanSelam kizlar, aktif mi burasi ? Bende katilmak isterim![]()
İnsansız doğada geziyorum canımParkur yokmu şöyle yumuşak yürü ne güzel.. benm gittiğim parkta kadınlar yuruyordu bugün
![]()
HoşgeldinizOzmn bende varim![]()
İyi yürüyorsun bunları yazayımPtesi, sali, carsamba isinma turlari olsun![]()