- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.380
- 598
Tabiki kendimmişHabibte mi canım. Başka kimse yoktu sanki
![Speak-no-evil monkey :speak_no_evil: 🙊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki kendimmişHabibte mi canım. Başka kimse yoktu sanki
Instegramda arkadasima meydan okumayla basladi hersey, yaris deyince icinden canavar cikiyorİyi yürüyorsun bunları yazayım
Isınma turları gibi durmuyor![]()
Yetisicem sanaİnsansız doğada geziyorum canımİmara girmemiş bağ ,bayır benim evimin arka tarafları
Çok keyifli oluyor.
Öyle olmasa bu kadar sık çıkmam![]()
Biz nasıl yarisiyorduk burda 30 binler hava da uçuşuyordu özümüze döndük smdi :d kalanlarla devam ama normal seviyedeInstegramda arkadasima meydan okumayla basladi hersey, yaris deyince icinden canavar cikiyor![]()
30 bin wuu en az 4 saat eder, yok ben almiyim 15 bini 2 saatte yaptim perte ciktimBiz nasıl yarisiyorduk burda 30 binler hava da uçuşuyordu özümüze döndük smdi :d kalanlarla devam ama normal seviyede
Ben çağırınca hemen geleceksin o kadarrrrGerçekten görmedim etiketi Jes'im![]()
Hosbuldumooo almanca çok severiz say bakalım schrittelerihoşgeldin
![]()
Emredersin komutanımBen çağırınca hemen geleceksin o kadarrrrKaybolma bi yere
![]()
Tunaydin canimTünaydinnn
Var varBen de gelem mi yer var mı![]()
Süpersin geldim o zamanTunaydin canim
Var var![]()
Benim çocuklar benim paçada ben senin paçadaGel gel![]()
Ya başlarda çok yaristik ama artık hareket etmek maksat diyoruz bazılarımız daha çok yruuyor tabi de hafta sonunda yine yuruyenleri sıralıyoruz tabiSüpersin geldim o zaman
yarış mı yapıyoruz peki en sevdiğim![]()
Demek sende ordeklisin pes peşe yürüyorsunuz ne güzelBenim çocuklar benim paçada ben senin paçada. Peşindeyim
![]()