Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

8bin isde attim. 3 se markete Git gel. O kismi hic anlamadim. Yurume bandinda birde odada skci oluyor

Yürüme bandı hem sıkıcı ve daha çok yorucu. Ama kulaklık takip son ses hareketli müzik açtığında o ritme takılıp gidiyorsun :)

8bin isde attim. 3 se markete Git gel. O kismi hic anlamadim. Yurume bandinda birde odada skci oluyor

Aynen yürüyüş icin yer yok sahile gitmem lazm o da arac mesafesinde boyle oluncada markete ciksam ancak 2 bin adım atiyorum
Ya edilir edildimi hareket evde zor dediğin gibi ama birazı dışarda oldumu evde çok rahat tamamlanıyor b

Yürüme bandı hem sıkıcı ve daha çok yorucu. Ama kulaklık takip son ses hareketli müzik açtığında o ritme takılıp gidiyorsun :)
Katlana bilir band birde. Gonul isterdiki tv karsisinda yuruyeyim cocuk odasi ile dip dipe. Ve uyku saatleri. Ses yapiyor. Kaliyorum odada. Yaz gelse balkonda yürürüm en guzeli.
Bir yandan da kk olunca atiliyor ama yoruldum

Katlana bilir band birde. Gonul isterdiki tv karsisinda yuruyeyim cocuk odasi ile dip dipe. Ve uyku saatleri. Ses yapiyor. Kaliyorum odada. Yaz gelse balkonda yürürüm en guzeli.
Bir yandan da kk olunca atiliyor ama yoruldum
Ben spor salonunda deli gibi yürüyorum bantta uçuyorum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…