5 bin altına düşme de canim yapiliyor her türlüYavaş Yavaş adım sayısı azalıyor biraz daha bekleyelim bence2 binde haber ederim sana arkadaşım
Kaç yaptın ki 5 bin yapicaksin,3bin adim kaldi. Bitse de otursam
5 bin altına düşme de canim yapiliyor her türlü
Evet kesinlikle canim bende kendimi ona zorluyorum5bin yapılıyor bir şekilde. İyi oldu bir sınır koymak ya. En azından onun altına düşmediğin zamanda motive oluyor insan
Yorucu ya 20 bin ,Benim hedefim 20
Aynen sinir iyi oldu. Gecen halim yoktu. Sirf 5bin tamamlayim diye zorladim. Hic yokdan iyi5bin yapılıyor bir şekilde. İyi oldu bir sınır koymak ya. En azından onun altına düşmediğin zamanda motive oluyor insan
8bin isde attim. 3 se markete Git gel. O kismi hic anlamadim. Yurume bandinda birde odada skci oluyor
8bin isde attim. 3 se markete Git gel. O kismi hic anlamadim. Yurume bandinda birde odada skci oluyor
Ya edilir edildimi hareket evde zor dediğin gibi ama birazı dışarda oldumu evde çok rahat tamamlanıyor bAynen yürüyüş icin yer yok sahile gitmem lazm o da arac mesafesinde boyle oluncada markete ciksam ancak 2 bin adım atiyorum
Evetttttt sevmiyorum seni küstüm sana gaptanımm kötü davranıyorsun banaCiddimi algılıyosun?
Bu sefer sana kızdımEvetttttt sevmiyorum seni küstüm sana gaptanımm kötü davranıyorsun bana
Film izliyorum bitsin de gelem
Öp beni barışalım gaptanımmmmmmBu sefer sana kızdımbeni tersledin
Katlana bilir band birde. Gonul isterdiki tv karsisinda yuruyeyimYürüme bandı hem sıkıcı ve daha çok yorucu. Ama kulaklık takip son ses hareketli müzik açtığında o ritme takılıp gidiyorsun :)
Ben spor salonunda deli gibi yürüyorum bantta uçuyorum nerdeyseKatlana bilir band birde. Gonul isterdiki tv karsisinda yuruyeyimcocuk odasi ile dip dipe. Ve uyku saatleri. Ses yapiyor. Kaliyorum odada. Yaz gelse balkonda yürürüm en guzeli.
Bir yandan da kk olunca atiliyor ama yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?