Zaten bugün 10 dk sonra kanal değiştirdi eşim fırçaladıSende izleme kuzum. Pis onlar
Genelleme yapmayayım da hayatımdakiler de pek normal değilBu zeyneolerde var mı birşey diyorsun teo ?
Her gördüğün yerde beni öpücüklere boğan sen kıskanmış olmalısın2 soze tava geldin yaa kaptanım
Vallahi kaptan gücenmesin yemin ederim benimde adam akıllı tanıdığım bir kişi bile mi olöaz yaGenelleme yapmayayım da hayatımdakiler de pek normal değil
Yaa bende yapmiyimGenelleme yapmayayım da hayatımdakiler de pek normal değil
Her gördüğümmuHer gördüğün yerde beni öpücüklere boğan sen kıskanmış olmalısın
Birileri adım atmıs sankimmEeee nerde bu millet
vaaay sevdiklermden öpücük istemek sululuk mu olduHer gördüğümmuben sulumuyum sen gibi
Benimde tandıklarim öyle yaaVallahi kaptan gücenmesin yemin ederim benimde adam akıllı tanıdığım bir kişi bile mi olöaz ya
Regen bıraktın mi yürüyüşüRuh ikizimsin sen hehehehe
Ciddimi algılıyosun?vaaay sevdiklermden öpücük istemek sululuk mu olduöpme bir daha seni o listeden çıkardım soğuk nevale seni
Giderek düstü adımlarım sizlerle paylasıp motivasyonunuzu bozmayayım dedimRegen bıraktın mi yürüyüşü
Yürüyüş yapmıyorsun genelde sanırım canim yoksa üşengeç olmazdınGiderek düstü adımlarım sizlerle paylasıp motivasyonunuzu bozmayayım dedim
Ben bugün yürümedim. Teşekkürler.Kağıda yaziyorumya orda zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?