• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Henüz bilmiyorum. İdari iznim devam ediyordu ama yeni genelgede hamilelere yönelik hiçbir şey yok. 😕 işe çağırmasalar iyi. 32den sonra da mecbur izne ayrılacağım gibi gözüküyor. Bu ortamda gidip riske atamam diye düşünüyorum.

öğretmen misin sen? İdari izinler devam ediyor deniyordu sanki.

ben de özel sektör kçö kapsamında eve geçmiştim. Mart sonu bitiyor işe çağıracaklar heralde.

2 ay için gitmem mantıklı değil. Pandemi varken son 2 ayımı da riske atmayayım. ücretsiz izne çıkacağım ben de. Doğum izni başlayana kadar. Doğum iznine ben de mecbur 32. Hafta 😞

doğum sonrası mecbur tekrar ücretsiz izin.

öğretmen misin sen? İdari izinler devam ediyor deniyordu sanki.

ben de özel sektör kçö kapsamında eve geçmiştim. Mart sonu bitiyor işe çağıracaklar heralde.

2 ay için gitmem mantıklı değil. Pandemi varken son 2 ayımı da riske atmayayım. ücretsiz izne çıkacağım ben de. Doğum izni başlayana kadar. Doğum iznine ben de mecbur 32. Hafta 😞

doğum sonrası mecbur tekrar ücretsiz izin.
Öğretmen değilim. Kronik hastalar ve 60 yaş üstü yazılmış genelgeye sadece. Biz yokuz.
Ben de buraya kadar sağ salim geldim, son 2 ay kendimi riske atamayacağım. Bir de herkes işe dönecek şimdi. Kim bilir nerelerde dolaştılar, kimlerle görüştüler. Kış mevsimi, pencere de açılmaz. İdari izin iptal gel derlerse rapor almayı düşünüyorum. 32de de izne ayrılırım artık napalım. Sonrasında da ücretsiz izin düşünüyorum ben de. Biraz zorlanırız ama başka çare yok.

Screenshot_2021-03-02-19-52-10-777_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Bugün bukadar canlar

Back