Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo hoşgeldin canımben 5000 attım yeni başladım![]()
Yine gayet iyi yapmışsın canimEki Görüntüle 2793336
Bugün o kadar saçma bir şey yaşadım ki gece anksiyetem tavan yaptı azıcık. Gebelik sebebiyle rüyalar ve kaygı bozuklukları beni mahvetti zaten. Neyse ben gece çok kötü uyudum sabahın 5inde de uyandım artık geri uyuyamadım.
sonra kahvaltı bitki çayı falan takılmaca derken 10 gibi sakinleşip uyuya kalmışım. 2de uyandım geri
O saatten sonra ancak bu kadar yürüyebildim, evi topla, alışverişe çık, gel yemek yap 8000 olmuş yine sevindim. Bu gece düzgün uyuyum amin![]()
Yine gayet iyi yapmışsın canim
Ayetel Kürsi dinle yatmadan önce iyi gelir inşallah![]()
Yürümen senin için çok iyi oluyordur hamilelikte hem kan daha çok pihtilasiyor kan akışı daha iyi olur en iyisini yapıyorsun tembbeligin sonu yok ciddenevet gelir gerçekten açayım bu akşam
bağımlılık yaptı sayenizde artık duramıyorum. O halde attım kendimi sokağa ama iyi geldi![]()
Burdayım canım, şu an uzaktan çalışmanın sonlanmasının hayal kırıklığını yaşıyorumYürümen senin için çok iyi oluyordur hamilelikte hem kan daha çok pihtilasiyor kan akışı daha iyi olur en iyisini yapıyorsun tembbeligin sonu yok ciddenhamileler şahane yürüyor valla
Delirtiyor gözükmüyor hic?
Yaa şimdi senin için ne zor olur izin yokmu?Burdayım canım, şu an uzaktan çalışmanın sonlanmasının hayal kırıklığını yaşıyorum
Eki Görüntüle 2793399
Henüz bilmiyorum. İdari iznim devam ediyordu ama yeni genelgede hamilelere yönelik hiçbir şey yok.Yaa şimdi senin için ne zor olur izin yokmu?
Öyle yapman daha iyi olur senin için de canim nabixaksin bu süreç biticekti öyle ya da böyle.. ama artış olursa yine değişiklikle olur giibiHenüz bilmiyorum. İdari iznim devam ediyordu ama yeni genelgede hamilelere yönelik hiçbir şey yok.işe çağırmasalar iyi. 32den sonra da mecbur izne ayrılacağım gibi gözüküyor. Bu ortamda gidip riske atamam diye düşünüyorum.
Öyle canım da, evden çalışma devam etseydi 32’de çalışabilir raporu alıp evden çalışacaktım ben. İznimi doğum sonrasına aktarmak için. 1 hafta bile kardır. Hepi topu 8 hafta iznim var zaten. El kadar bebeği kime bırakıp işe döneyimÖyle yapman daha iyi olur senin için de canim nabixaksin bu süreç biticekti öyle ya da böyle.. ama artış olursa yine değişiklikle olur giibi
Kötü olmuş cidden kıyamam bebise bı hal çaresi olur insalalh canımÖyle canım da, evden çalışma devam etseydi 32’de çalışabilir raporu alıp evden çalışacaktım ben. İznimi doğum sonrasına aktarmak için. 1 hafta bile kardır. Hepi topu 8 hafta iznim var zaten. El kadar bebeği kime bırakıp işe döneyim![]()
Yaa çok iyi olmuş
Evet farkındayım olsun telafi ettikmi problem yokBugün çok yoğundum yürüyemedim![]()